Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.76 secunde)
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc ne-a declarat ca, din cei 15 membri ai Biroului Permanent, numai Nicolae Bacila a aderat, din randul conducerii filialei, la platforma:
Eugen Pricopie, presedinte al organizatiei PC Mangalia si director in Daewoo Mangalia Heavy Industries, a trecut sambata la Partidul National Liberal, cu tot cu 400 de membri din cei 600 cati avea PC in aceasta organizatie.
Supararea conservatorilor din Mangalia a fost declansata de neatentia celor "de la centru", care au uitat sa-i invite sa participe la alegeri.
Tribunalul a decis suspendarea executarii hotararii Consiliului Local al Municipiului Mangalia nr. 265/17.11.2006, astfel incat cei patru consilieri, acum independenti, vor putea sa isi reia functiile chiar de astazi, cand vor fi prezenti in sala, la ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia pe acest an.
Liberalii din cel de-al doilea oras ca importanta din judetul Constanta, vorbim aici de Mangalia, au de ieri un nou presedinte in persoana lui Ionut Vaida. ... deputatul George Dragomir a anuntat ca actualul primar Zamfir Iorgus va candida din nou la Primaria Mangalia;
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac, continua in aceasta saptamana actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor. ... Potrivit lui Claudiu Tusac, PSD Mangalia doreste "apropierea de cetatenii orasului, prin deschiderea unor cai de comunicare neconventionale".
Sedinta anuntata de consilierii de la PD-L, PNL, PC si PRM din Mangalia pentru marti, 24 martie a. ... Asta cu toate ca cei care o convoaca nu au reusit sa ii convinga si pe social-democrati, respectiv pe reprezentantii Fortei Democrate din Consiliul Local Mangalia.
Liberalii din Mangalia ii cer primarului Mihai Claudiu Tusac sa renunte la orgolii si isi arata disponibilitatea de a colabora cu edilul pentru deblocarea situatiei din Consiliul Local.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Sezonul rece viitor va aduce la Mangalia facturi la agentul termic cu 100% mai mari, cel putin acesta este semnalul de alarma tras de Federatia Asociatiilor de Proprietari din localitate, dar si de catre autoritatile publice locale.
Aceeasi situatie ca si la Constanta se inregistreaza si in Mangalia. "Numarul clientilor din Mangalia care apeleaza la noi a ramas constant, adica un procent relativ mic.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" Mangalia are loc, in perioada 21-22 martie, intalnirea de lucru a delegatiei olandeze din localitatea Zandvoort, ai caror reprezentanti au semnat, in urma cu cateva saptamani, un parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
Este vorba despre SC Mangalia S. ... In cele din urma, luand in considerare faptul ca procesele dureaza de prea mult timp si costa, dar si de situatia financiara a SC Mangalia S.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
La initiativa "Fundatiei pentru Promovarea Idealurilor Europene" (FPIE), reprezentanti ai mai multor partide politice au semnat ieri protocolul de colaborare intitulat "Alianta Salvati Mangalia si Sudul Litoralului Romanesc".
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
google-analytics.com