Cautare

5753 de rezultate pentru "hai stylistul roberto godini 24 august 2010" (4.94 secunde)
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie.
Hai sa vedem daca noi, dupa ce-am intrat in batalii directe, suntem laudati sau blamati, hai sa ne testam toti in batalii directe. ... Hai sa vedem!
Mesajele "471 - 300 parlamentari" si "Hai la referendum!", postate pe site-ul lui Basescu, au devenit "1 mandat - 0 rezultate" si, respectiv, "Hai la revedere!", pe site-ul www.traianbasescu.org "Viziunea mea pentru o dictatura sanatoasa!
Daca n-ar fi venit viermii si ciumpalacii sa le strice dezmatul national in plina iarna, probabil ca si astazi ar fi cantat "Cine-i nascut in pedele, hai, sus, hai, sus, hai sus!".
Hai sictir, Volodea! ... ""Hai sictir, Volodea!" Asa ar trebui sa-i raspund d-lui Vladimir Tismaneanu, pe potriva nivelului intelectual exhibat in replica d-sale la faptul ca i-am atras atentia in legatura cu atitudinea sau, mai exact, nonatitudinea fata de alegatiile "istorice" ale presedintelui Basescu.
"Hai sictir, Volodea!" Asa ar trebui sa-i raspund d-lui Vladimir Tismaneanu, pe potriva nivelului intelectual exhibat in replica d-sale la faptul ca i-am atras atentia in legatura cu atitudinea sau, mai exact, nonatitudinea fata de alegatiile "istorice" ale presedintelui Basescu.
Hai sa vedem impreuna care sunt cele mai interesante.Si hai sa incepem cu aparatele care ne inlocuiesc munca. ... Hai sa vorbim un pic si despre celelalte electrocasnice.
Hai sa facem sex - de Valentin Krasnogorov, se va juca pe 18 si 30 aprilie La Scena, in regia: ... "Hai sa facem sex!" reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii.
"Draga stresule, hai sa ne despartim". ... Draga furie, hai sa ne despartim! ... "Draga furie, hai sa ne despartim". Articolul il gasesti mai jos:
Moshemordechai.ro: Hai sictir! ... Hai sictir! ... Hai sictir!
Edenred, principalul emitent de tichete de masa la nivel mondial si in Romania, a lansat ieri la restaurantul Messa din Bucuresti campania "Hai la 1 la masa!" pentru a-i ajuta pe angajatii romani sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, incepand cu unul din cele mai importante obiceiuri alimentare:
mariustuca.ro: Hai la piscina! ... Magda Marincovici) Hai la piscina! ... Asadar, hai la piscina!
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
google-analytics.com