Cautare

223 de rezultate pentru "dor dor" (3.32 secunde)
Caci poate un om, fie si cu nume de arhanghel ori cu incontestabila statura filosofica, sa se comporte "in lumea cu dor" asemenea ingerului coborat din celesta "lume fara dor"?
mi-e dor de un nou sondaj, sa ma amuz. De unul-doua-trei locale si unul central, ca sa vad, in nebunia generalizata care, cine, ce, cum si cat.
Mircea Ionescu Quintus a declarat ca, ori de cate ori ii va fi dor de Senat, se va plimba pe strazile din jurul institutiei si-si va aduce aminte de colegii sai.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Mi-era dor de figura lui mereu zambitoare si prietenoasa. Parca ne lipsea ceva. Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
Va e dor de catedra? Radu Berceanu: Uneori da. Din pacate, nu stiu daca as mai fi in stare sa fiu profesor in situatia pe care am vazut-o eu acum prin licee, cu elevii care stau cracanati si fumeaza, eventual dau si fumul in nasul profesorului.
E foarte departe si mi-e dor de casa. Mi-am si facut o socoteala: m-as putea intoarce in februarie-martie (2006-n.r.), cand se sadesc rosiile.
Cineva, pe net, zicea ca ii este dor sa mearga, la bunici, descult prin iarba, asa cum facea cand era pustan, inainte de a invata sa faca, pe caiete, betisoare si carligase.
Astfel, incepand din acest an, Mihaela a dorit sa revina in invatamant pentru ca-i era dor sa predea. Asa ca a acceptat sa predea cursuri de televiziune la Scoala de Arta si sa impartaseasca studentilor din ceea ce a invatat despre realizarea de emisiuni din strainatate.
"Mi-a fost mai dor de partid decat de mama", a exclamat Bar, intr-un exces de bucurie, pe cand se afla la bratul lui Adrian Nastase, la inceputul campaniei electorale.
Maria Margarit din Ananiev spunea de acest saptamanal ca este un alin pentru durerea ce ma incearca si ca ne dor schimbarile carora au fost supuse candva denumirile satelor noastre si vorbeste de existenta de veacuri a noastra pe aceste locuri (82).
Rochitele noastre, gandite strict pentru joaca (Rochita de joaca, din dor de culoare) au nume si povesti proprii: Printesa Stanjenel, Adiere de octombrie, Rochita dragalasa, Dulceata de trandafiri, Parfum de liliac, Fetita cu Perla, Sclipire de Safir, Rochita Sfioasa etc.
- Ti-e dor sa joci in alt film? - Da, normal! Un actor intotdeauna isi doreste sa-si faca treaba si sa si-o faca bine.
Ea a mai adaugat ca ii este dor de scena si de fanii ei si ca ii pare rau ca a lipsit de la ultimele patru concerte ale trupei sale.
A fost una dintre cele mai elegante prezente din istoria teatrului romanesc, un om de teatru minunat de care ne vom aduce aminte cu dor.
1 elis daca mananc in fata calculatorului, cand sunt nervoasa, cand am cele mai mari probleme mananc, mananc si mie f ciuda.Am probleme cu greutatea, ma dor picioarele etc.Din cauza timpului nu ma duc pentru cumparaturi decat in magazinele mari care au program mai lung si cumpar ce se poate manaca mai repede.Stiu sunt un dezastru si vreau sa mi corectez naravurile.Ma ajutati?Multumesc.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Pasiunile mari, fierbinti si grele ar trebui sa va concentreze unul asupra celuilalt pentru o vreme.Nativii necasatoriti ar putea avea o sansa inca din primele luni ale anului, cea mai mare parte a relatiilor pot deveni insa o iluzie fara imaginatie dar pot constitui insa o distractie atata vreme cat sentimentele nu dor.
Persoana indragostita fiind atasata de persoana iubita, fiindu-i teama de a o pierde, sau dor de ea cand nu se se afla in apropiere, aceste simtaminte sunt realizate prin simtul vazului, mirosului (olfactoric), tactil culminand cu imperecherea.
Ochii rosii, de obicei nu dor si se datoreaza extinderii si dilatarii vaselor de sange din apropierea suprafetei ochiului. Cauze ale ochilor rosii Conjunctivita Conjunctivita este o inflamatie sau infectie a stratului de protectie care acopera partea din fata a ochiului.
google-analytics.com