Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.21 secunde)
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Sa ne protejam asa cum trebuie toti copiii din Romania! ... Violenta emotionala la care sunt supusi copiii nici macar nu e constientizata in unele familii.
In ciuda acestor progrese, serviciile sunt inca insuficiente, numarul specialistilor este limitat in raport cu nevoia existenta, multi dintre copiii afectati sunt diagnosticati tarziu, iar informatiile despre autism sunt reduse, la nivelul societatii.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
HotNews.ro scria in aprilie 2015 ca principalele cauze ale uriasei scaderi a vaccinarii in Bucuresti sunt discontinuitatile in aprovizionarea cu vaccin si refuzul parintilor de a-si vaccina copiii (sursa:
Cu riscul sa imi sara barbatii in cap, s-a facut un studiu conform caruia un sfert dintre copiii nascuti in timpul unei casatorii sunt, de fapt, facuti nu cu sotul, ci cu alt barbat din afara casatoriei.
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Toti ministrii PSD demisioneaza din Guvern, a anuntat liderul PSD Mircea Geoana, care a precizat ca, astfel, acestia sunt solidari cu vicepremierul Dan Nica, revocat din functie joi dimineata, prin decret al presedintelui Basescu.
Dan D. ... Camelia DUCA) OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI, volum semnat Dan D.
DAN D. FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui. ... - Erau mai inalti decat noi copiii cu un cap de om, cam de 1,30-1,35 metri. ... Si copiii au pornit spre vizitatori:
Luni, Dan Diaconescu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica faptul ca i-a fost schimbata incadrarea juridica din martor in invinuit in dosarul instrumentat pentru santaj.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. Puteti citi in continuare textul Propunerii pentru acordarea Titlului de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI CALARASI d-lui Dan Constantin.
DAN D. ... O astfel de celebritate este, cu siguranta, si actorul de comedie canadiano-american, scenaristul, muzicianul si omul de afaceri Dan Aykroyd, cunoscut publicului din Romania mai ales din filmele Ghostbusters, dar extrem de bine cunoscut la el in tara pentru numeroase alte filme si spectacole TV.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
"Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu" Dan Voiculescu si Daniel Constantin au parasit sedinta USL din aceasta dimineata fara a participa la conferinta de presa. ... La sedinta de luni dimineata au participat Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.
DAN D. FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
Puteti citi in continuare partea a 4-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Ministrii PSD participa la sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, a anuntat vicepremierul Dan Nica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Cazul a fost instrumentat initial de procurorii Sectiei I a PNA, aflata pe atunci sub conducerea lui Vasile Draghici.
google-analytics.com