Cautare

22505 de rezultate pentru "cofetaria eduard ocaua lui cuza" (4.81 secunde)
Mai mult daraua decat ocaua Potrivit presedintelui Asociatiei Producatorilor Agricoli din Dolj, Constantin Iancu, calitatea slaba a productiei din acest an este inca un motiv pentru care statul nu intervine pe piata.
Din acest motiv, multi dintre administratori ii dau pe hoti pe mina politistilor, dar nu mai urmaresc eficienta anchetelor. Se multumesc doar sa-i destituie pe cei prinsi cu ocaua mica si sa-si vada in continuare de afaceri.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Vitrinele fostului Cazinou Leuca, de langa Sfatul popular orasenesc, devenita, intre timp, Cofetaria Violeta, ne incercau simturile gustative multora dintre noi, prajiturile avand preturile prea mari fata de maruntisul din buzunarele noastre.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul Boala lui Erostrat, pe care il puteti citi in continuare. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Mamica singura, dar foarte activa in ceea ce priveste cariera ei, i-a organizat baietelului ei, Noah o petrecere fabuloasa de ziua lui, la implinirea a patru anisori, alaturi de familie si prieteni.
Tot pe acest colegiu este interesat sa candideze si deputatul George Dragomir (PNL), iar de la PSD se aud zvonuri ca ar vrea deputatul Alexandru Mazare (PSD), insa nu este sigur, atata timp cat despre acesta s-a vehiculat la un moment dat ca tinteste zona Medgidia, iar colegii lui de la Constanta spun ca mai degraba va candida pentru un colegiu din municipiul Constanta.
Au fost grav avariate si incendiate cladirile Ministerului de Interne, Ministerului Propagandei, Moara lui Herdan, Presedintia Consiliului de Ministri si multe altele. ... Un grup de bombe a cazut in Palatul "Adriatica", pentru a doua oara, ca si la cofetaria "Zamfirescu", Pasajul Roman.
Pe 23 iulie, la Gymboland Afi Coroceni, locul in care toti copiii sunt fericiti, a avut loc o petrecere de zile mari in cinstea lui Alexei Simpatic, cu ocazia implinirii a sapte ani.
Un galatean pe nume Amelian Chirila a tinut capul de afis la contestatii in comuna Tulucesti, el depunand cereri impotriva lui Daniel Enache si a Elenei Loredana Murgoci, candidati pentru Consiliul Local.
Lui Valeriu-Victor Boeriu i se reproseaza si faptul ca are o adresa de e-mail nefunctionala si ca nu are un site propriu.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Odata cu vizita istoricului Nicolae Iorga din 26 Septembrie 1910, Palatul Administrativ a fost mentionat in comentariile lui ca fiind o cladire deosebit de frumoasa, care reproduce liniile, micsurate ale unuia din marile spitale bucurestene.
Potrivit unei alte ipoteze tricolorul se impune ca drapel national in 1859, odata cu dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, culorile steagului fiind dispuse insa pe orizontala.
Valoare nominala 10 lei Metal argint Titlu 999‰ Forma rotunda Diametru 37 mm Greutate 31,103 g Calitate proof Cant zimtat Aversul 1 prezinta portretul lui Alexandru Ioan Cuza - domnitorul in vremea caruia s-au deschis lucrarile primului parlament al Principatelor Unite si cel al mitropolitului Nifon - primul presedinte al parlamentului, numele celor doua personalitati, stema Romaniei, anul de emisiune, valoarea nominala "10 LEI" si inscriptia in arc de cerc "ROMANIA".
Tocmai fiind preferata acestor oameni intransigenti, ea a fost acum tinta atator intransigente - vezi scrisoarea lui Gabriel Liiceanu de alaltaieri, care a starnit mai multe comentarii decat "Scrisoarea a III-a" a lui Eminescu.
Decizia de excludere din partid a lui Horatiu Gorun si Eduard Ladaru a fost luata de catre Biroul Permanent al PNL Gorj intr-o sedinta la care doar Ladaru a fost prezent.
google-analytics.com