Cautare

106 de rezultate pentru "cantece" (3.80 secunde)
Grupul Vocal Acapella va sustine sambata, 15 decembrie, de la orele 19.00, in Piata Mare din Sibiu un concert extraordinar de colinde si cantece de Craciun.
Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cantece de facturi diferite: ... Contine 13 cantece, dintre care doua sunt colaborari. ... Pe noul album veti descoperi 9 cantece noi, dar veti putea asculta si piesele lansate pana acum, cum ar fi "Mama", "Gura, taci!" si "Cand nu vezi".
Pe noul material discografic vor putea fi descoperite cantece de facturi diferite: ... Contine 13 cantece, dintre care doua sunt colaborari. ... Pe noul album veti descoperi 9 cantece noi, dar veti putea asculta si piesele lansate pana acum, cum ar fi Mama, Gura, taci!
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: ... Cred ca in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le:
Compozitorii lui Ceausescu Liderul Uniunii compozitorilor nu a dezvaluit ieri liste cu compozitorii care au colaborat cu PCR, ci s-a limitat la a aduce in fata presei mai multe discuri omagiale cu muzica usoara si de a extrage dintr-o lucrare publicata in 1995 o lista cu circa 100 de cantece dedicate lui Stalin, care contineau si numele compozitorilor lor.
Intrebat cand va avea loc lansarea candidaturii sale, Oprescu nu a precizat data, dar a spus ca nu va fi o mare lansare, pentru ca nu si-a dorit niciodata ipostaze cu cantece si zgomot, ci va fi o lansare "cu modestie si bun simt", la Bucuresti.
numar printre cei care le reproseaza uselistilor ca ieri n-au prelungit recitalul de boicot si cantece traditionale, din cadrul festivalului national "ba pe-a ma-tii!".
"sunt cantece de dragoste macabre, ce ilustreaza starea mea de spirit actuala, de imi-vine-sa-mi-tai-venele-dar-te-iubesc. ... "Covered" reuseste sa pastreze onestitatea emotionala a acestor cantece, reconfigurand artistic contextele muzicale si oferindu-i spatiul necesar lui Macy pentru a-si pune amprenta de nesters pe ele.
Am reinregistrat, reorchestrat si rebotezat 11 cantece din cele publicate pe primele trei CD-uri CRI GRI. ... O multime de cantece scanceau inghesuite in sertar.
Impreuna au inregistrat cantece precum Rain and Tears, Marie Jolie si It's Five a Clock, iar la inceputul anilor '70 au lansat albumul conceptual 666.
Zboara, Zboara, Vrajimaturica este un spectacol eveniment, cu o poveste noua, cantece noi, care vor emotiona si vor binedispune, dar si cantece foarte cunoscute.
Vantule si alte cantece (Casa de Discuri EUROSTAR) si dupa recitalul din spectacolul Glume pe portativ, sustinut pe scena Salii Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase - unde a debutat in anul 1964, Sergiu Cioiu a revenit in taara. ... Vantule si alte cantece:
Aceasta carte, Cantecele unui derbedeu, este, si aceste cantece, de pe CD-ul cu acelasi nume, sunt rodul vietii mele de pana azi, caci, in timp, usor usor am inceput sa imi astern si eu pe hartie propriile versuri, dar nu sub titulatura de poezii, ci de cantece pentru ca asa s-au nascut in sufletul si imaginatia mea.
De obicei cantece patriotice (!!!! ) si cantece de la Cenaclul Flacara. Uneori, daca plecam in graba de acasa si ajunge necantat la birou, canta la birou.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Artista a interpretat muzica de jazz, cantece populare, piese ale compozitorilor rusi. Cele mai cunoscute cantece sunt: Stau in gara, Nasucurile.
Tnerii redescopera niste cantece mai vechi ale noastre, cantece celebre, dar ei cunosc si cantecele compuse in ultima perioada. - Piesele tale sunt arhicunoscute din epoca Cenaclului Flacara.
Holograf este printre cele mai de succes trupe din Romania, fiecare dintre albumele lor continand cateva cantece care au ajuns hit-uri in Romania.
Pe langa admirarea peisajelor florale, vizitatorii pot participa la ateliere de artizanat, pot degusta preparate locale si se pot bucura de dansuri si cantece traditionale. ... Participantii, imbracati in costume populare colorate, participa la dansuri, cantece si jocuri traditionale.
Chestia cu marea lansare nu mai are sens, pentru ca niciodata nu mi-am dorit cantece, zgomote. Va jur ca asa o sa fie, si cu modestie si cu bun-simt.
google-analytics.com