Cautare

94 de rezultate pentru "andra" (4.02 secunde)
Premiul oferit de Uniunea Cineastilor din Romania si CEE Animation Forum, le-a fost inmanat de catre Laurentiu Damian artistilor Bogdan Benea si Andra Berila, pentru proiectul Glenda, The Devil-Blessed.
din partea celor doua branduri", spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay. Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:
Andra Gavril si Marius Constantinescu au pregatit o editie speciala pentru data de 24 iunie, de la ora 19.00, de Ziua Internationala a Iei.
Intrucat rezultatul votului a fost neconcludent, Trofeul Presei - sectiunea radio nu a fost acordat;• Premiul Miss Lectura a fost castigat de domnisoara Andra Rusu, studenta in anul I la Universitatea Maritima Constanta, Facultatea - Ingineria Mediului.
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Claudia Jimeno, Roxana Gavriloaia, Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Speram ca publicul nostru sa faca primul pas in comunitatile de lucru, impreuna cu colegii, pentru a crea o imagine durabila si o reala a pauzei de masa in Romania", a declarat Andra Samson, Public & Corporate Affairs Director, Edenred Romania.
Muzica de film cu Filarmonica Nationala Serghei Lunchevici- din Chisinau, Republica Moldova - Casa de Cultura a Sindicatelor Ora 20.00 - Concert Andra & Zdob si Zdub - Piata Cetatii Alba Carolina Ora 22.00 - Emotion Romania - spectacol de artificii - Piata Cetatii Alba Carolina.
Ai zece minute la dispozitie sa fii draguta si sexy, apoi ar fi bine sa ai ceva de spus, caci altfel membrul nu va sta, a spus Andra Chirnogeanu.
Gasca Zurli, Andra Gogan (vocea Sofiei), Alina Sorescu si Picii lu' Soreasca, Daniela Nane, Nea Alecu si multi altii. Festivalul Kids City a inceput vineri, 15 septembrie, de la ora 17.00, iar in zilele de sambata si duminica se va desfasura in intervalul orar 10.00-22.00.
Loredana & Banda Agurida, Andra, Monica Anghel, Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Andreea Banica, Marcel Pavel, Phoenix, Vunk, Bere Gratis, Directia 5, Vita de Vie, Tolouse Lautrec, byron, Voltaj, Proconsul, Stefan Hrusca, Ducu Bertzi, Fuego, Damian Draghici & Friends, Bosquito, Ovidiu Komornyik, Cargo, Corul de copii Radio, Mioara Velicu, Irina Loghin, Grigore Lese, Gheorghe Turda si multi altii.
Artroza si osteoporoza - asemanari si deosebiri - 13:00 - 14:30 - SALA A - Andra Ivanov: Prezentare Reconnetive Healing si The Reconnetion - 14:30 - 15:00 - SALA A - Dr.
Patrick André de Hillerin Pentru unii dintre noi este inexplicabil cum, dupa 30 de ani de la Revolutie, avem inca in functii importante oameni care au fost stalpisori ai dictaturii.
Celebrul Jose Manuel Barroso este invitatul jurnalistului Euronews Andra Miron Diaconescu. Barroso a condus Comisia Europeana timp de 10 ani, fara intrerupere si inca are un cuvant greu de spus in randul Popularilor Europeni.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com