Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (5.00 secunde)
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
„Cel mai frumos oras din lume“; ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Dupa cum exista motive si sa vii. Lucru atestat de marele numar de cetateni ai Europei care au devenit craioveni in perioada interbelica.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Dupa 26 ani. Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 Se implinesc 26 de ani de victoria Revolutiei Romane din decembrie 1989, care a determinat o schimbare radicala de sistem.
Incurajarea investitiilor in tehnologie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Replica la articolul d-lui C.T.Popescu, din gandul.info, Revolutia care nu este Daca in 1989 nu era Revolutie, dl C.T.Popescu, n-ar mai fi scris azi, in gandul.info, articolul Revolutia care nu este Il rog pe dl Popescu, alias CTP, sa citeasca urmatoarele randuri din Wikipedia:
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului.
"M-a cautat primarul pe Facebook si Twiter. ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Localitatile cu iesire la mare "au prins gustul" porturilor turistice de agrement.
Dar cum selectia oamenilor care patrund in administratia publica se face doar din punct de vedere politic, se pare ca aceasta a devenit un fel de gradina de profesii, iar cei alesi sa aduca localitatile la standarde europene trebuie sa puna in aplicare experienta dobandita ca bucatar, electrician, ofiter maritim, inginer sau, de ce nu, somer, experienta ce nu se dovedeste intotdeauna adecvata noii indeletniciri de primar.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
O sintagma des folosita cu vreo patruzeci de ani in urma spunea ca „militia populara este inima tarii care bate, bate, bate“. Cu toate schimbarile care s-au produs, se pare ca sintagma ramane valabila si astazi, cu deosebirea ca in loc de militie populara avem politie democratica.
Diversiunea de toamna - varietati in curs (Ator: ... N-ar fi exclus sa traim ziua in care, in loc de reclama color la binefacerile exploatarii multilaterale a Rosiei Montane, presa si ecranele sa ni se umple de anunturi color 'cautam diversionisti de toate varstele, gradele si competentele'.
Scandal cat primaria in comuna Leu.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
google-analytics.com