Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (2.49 secunde)
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare, ne-a declarat ca, in perioada 4-7 mai, un echipaj al GF Bihor si Brigada de Supraveghere si Control din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj a efectuat mai multe controale in Vama Bors pentru a verifica impreuna documentele de insotire a marfii ale firmelor importatoare din zonele intracomunitare.
Diaconu considera ca ponderea accizelor in totalul veniturilor bugetare este dezastruoasa si ca Vama ar putea gestiona mai bine acest domeniu, reusind chiar sa dubleze sumele aduse la buget.
Vama s-a angajat, odata cu preluarea administrarii accizelor de la Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), sa creasca incasarile din aceste taxe cu 25%, pana la 1 octombrie, in caz contrar urmand sa suporte masuri drastice, inclusiv schimbari de conducere, a declarat ieri presedintele ANV, Gelu Diaconu, citat de NewsIn.
Potrivit acesteia, ca si in alti ani, cele mai cautate statiuni au fost Mamaia si Vama Veche. "Este deja o traditie ca Mamaia si Vama Veche sa fie cele mai cautate statiuni de pe litoral, bineinteles persoanele care le aleg sunt targeturi diferite", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.
Romanii vor putea merge la cumparaturi in Ungaria la primul centru comercial de tip outlet care se va deschide, la sfarsitul saptamanii, la circa 100 km de Vama Bors, centrul avand zeci de magazine ale unor firme internationale cunoscute, care vand produse la preturi avantajoase.
Puneau o geaca la un pret de 1 euro la valoarea in vama, la ciorapi 0,3 centi si asa baga marfa in Romania de o valoare foarte mare, dar valoarea in vama ramane.
In nordul tarii, sectiile de circulatie inchise pe Sucursala Regionala CF Iasi sunt Darmanesti - Dornisoara, intre statiile Darmanesti - Cacica (terasament spalat, prisma colmatata), la Vama - Moldovita, intre statiile Vama-Moldovita (terasament inundat).
Inalta Curte a dat castig de cauza celor de la Ford, dupa ce compania castigase la Curtea de Apel Craiova, iar Vama a facut recurs.
Primele, conditia lui "Vama" In momentul in care a discutat cu Copos despre preluarea echipei, Dinu Gheorghe chiar i-a cerut imperios bossului rapidist sa renunte la acest mod de acordare a primelor si sa-i premieze pe fotbalisti si daca nu se afla pe unul dintre locurile care duc in Liga Campionilor.
Printre productiile de film in care a jucat se numara Legaturi bolnavicioase, in regia lui Tudor Giurgiu si Nordrand, coproductia austro-germana regizata de Barbara Albert. In 1996 a fondat si a devenit solistul formatiei Vama Veche, iar din 2006 este liderul formatiei Vama.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart". ... Dupa o pauza de doi ani, solistul trupei Vama urca din nou pe scena in calitate de actor.
Pentru a putea ajunge acolo, trebuie sa te abati circa 12 kilometri din drumul principal dintre Vama Veche si Balcic.
Musai fest aduce muzica electronica in Vama Veche Un nou festival isi face debutul in acest weekend pe litoral. Este vorba despre Musai Fest, primul primul eveniment de amploare care aduce muzica electronica in Vama.
Dupa o ora si ceva de cantare, pe final, toti au fost salvati, deoarece ploaia a ocolit Vama. ... Ramas bun, Vama Veche!
O asa-zisa viza intr-o asa-zisa vama pentru a intra intr-o republica recunoscuta doar de doua alte regiuni separatiste, Abazia si Osetia de Sud din Georgia.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
Acest obiect zburator a fost observat, in acelasi timp, si de ofiterul de la vama, din asa-numitul 'parc auto' de la statia de feribot din Puttgarden, aflat la aproximativ 300 de metri distanta de cei trei graniceri.
Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche. ... Vama Veche. Romania. 2017. Tuca, in sensul de domnule Marius, pastreaza-ti visul, merita!
Dupa ce ajungi pe malul celalalt, tot romanesc, mai sunt aproximativ 300 de metri pana la vama. Drumul de la bac pana la vama este plin de praf si balarii.
Sunt perchezitii la centrul de vaccinare din Vama Petea, acolo unde exista suspiciuni ca ar fi fost emise peste 3000 de certificate false.
google-analytics.com