Cautare

8662 de rezultate pentru "preuri mici vnzari apartamente craiova" (4.29 secunde)
In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Moda petrecerilor private prinde din ce in ce mai bine in Craiova. Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor.
Vânzarile de apartamente prin credite ipotecare, dar si cele cu banii jos au devenit o raritate. În timp ce multe agentii imobiliare din Craiova sunt la un pas de a trage obloanele ca urmare a restrângerii activitatii pe 2008, la Fiscul doljean cifrele de la notarii publici arata o crestere a tranzactiilor imobiliare pe primul semestru al anului cu 134% fata de aceeasi perioada din 2007.
Vânzarile de apartamente prin credite ipotecare, dar si cele cu banii jos au devenit o raritate. În timp ce multe agentii imobiliare din Craiova sunt la un pas de a trage obloanele ca urmare a restrângerii activitatii pe 2008, la Fiscul doljean cifrele de la notarii publici arata o crestere a tranzactiilor imobiliare pe primul semestru al anului cu 134% fata de aceeasi perioada din 2007.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidential Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Cu ofertele tuturor adunate ar fi rezultat sute de case si sute de apartamente noi in 2009 pe piata locala.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Lansarea intr-o singura zi, in premiera in Romania, a unui numar de peste 30 de proiecte rezidentiale noi, cuprinzand apartamente si vile, ridica investitia totala cu peste 150 de milioane de euro.
Compania romaneasca EcoVillas a finalizat in proportie de 90% primele 44 de apartamente si spatii comerciale din Romania 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments. Locuintele nu polueaza, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze ai folosesc un sistem de incalzire si racire cu pompe geotermice.
La Constanta, numarul celor care doresc sa vanda si sa cumpere apartamente a crescut simtitor fata de perioada de la inceputul anului in curs, surprinzator, chiar si pentru agentiile imobiliare care nu inteleg tendinta de a cumpara acum, cand preturile la imobile au crescut cu sume intre doua si sase mii de euro.
MTM Residence construieste apartamente premium cu 2, 3 sau 4 camere in Pipera, intr-un complex rezidential format din 4 blocuri. ... Designul inteligent si spatiile generoase MTM Residence a investit in designul inteligent si spatiile generoase pentru a crea apartamente Pipera confortabile si eficiente, cu o compartimentare optima.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova ne spun care sunt blocurile noi din municipiu. "Nefiind constructii de dupa 2000 foarte multe, in Craiova consideram blocuri noi pe cele de dupa 1980 si blocuri vechi pe cele de dinainte de 1980", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) si vicepresedinte al Uniunii Europene a Întreprinderilor Mici, Mijlocii si Artizanale, la manifestarea de decernare a premiilor "Topului National al Firmelor Private".
In plus, de la 1 ianuarie 2007, datorita noii legislatii, se preconizeaza un nou "val" de scumpiri ale imobiliarelor de pe litoral, fie ca este vorba despre apartamente, vile sau terenuri.
€ in doua blocuri cu 200 de apartamente Compania de dezvoltare imobiliara Adama a reinceput investitiile pe piata rezidentiala locala, unde va construi doua blocuri cu 210 apartamente, la mai bine de un an de la tranzactia prin care austriecii de la Immofinanz au preluat integral compania, in schimbul a 42 mil.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
google-analytics.com