Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (2.93 secunde)
Compania Expert Placement Services Limited, al doilea actionar ca marime al Comvex (operator portuar specializat in manipularea a diverse categorii de marfuri), si subsidiara a grupului siderurgic Arcelor Mittal, a castigat un proces impotriva conducerii operatorului portuar Comvex Constanta, prin care ceruse Tribunalului Constanta anularea deciziei de respingere a subscrierilor facute de subsidiara in cadrul unei majorari de capital a Comvex.
Procesul intentat de SIF Oltenia companiei Ford Romania SA, prin care se solicita anularea majorarii de capital de 250 de milioane de euro efectuata de americani la fabrica din Craiova, este mai mult de imagine.
B1 si Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul Zilei si a revistei Capital catre nou-infiintata companie Editura Evenimentul si Capital, al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu (foto).
Directorul general al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, Cristian Parvan, a declarat ca statul nu are bani, iar parteneriatele public-private ar atrage capital.
Ultimele estimari ale grupului de analiza macroeconomica Capital Economics arata ca economia Romaniei va creste in acest an cu 0,5% si cu 1,5% in 2011, sub media din regiune.
Un raport publicat ieri de Banca Mondiala releva faptul ca Romania se situeaza pe locul doi in lume dupa usurinta cu care se poate infiinta o societate cu raspundere limitata cu capital strain, dupa Slovacia, in conditiile in care acest proces necesita 11 zile si sapte proceduri.
297/2004 privind piata de capital sa se modifice este nevoie ca plenul Camerei Deputatilor sa voteze cresterea, institutia fiind for decizional in acest caz.
Romania este piata de capital cu evolutia cea mai rapida din Europa. ... Piata romaneasca de capital are cea mai rapida evolutie din Europa.
Daca PIB-ul este expresia productiei ca act economico-social - relevanta sau nu este o alta problema, destul de controversata, pe care nu o discutam acum si aici -, ponderea masei salariale in PIB este fotografia la un moment dat a impartirii roadelor productiei intre munca si capital.
Indiscutabil, piata de capital, care are nevoie de o noua alimentare cu "marfa" in ringul bursier. Marfa - adica actiuni - care ar urma sa produca, neuitand ca rolul primordial al pietei de capital este finantarea afacerii.
Pretedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la deschiderea oficiala a Targului Bursier, ca, "poate" imediat dupa alegeri, Fondul Proprietatea va intra pe piata de capital. ... Este una din atteptarile pietei de capital.
Masuri de precautie pentru bani prea multi Totodata, Consiliul de Administratie al BNR a definit continutul masurilor de salvgardare ce pot fi impuse in cadrul procesului de finalizare a liberalizarii progresive a tranzactiilor de capital, acestea urmand sa fie transpuse in reglementari.
Masuri de precautie pentru bani prea multi Totodata, Consiliul de Administratie al BNR a definit continutul masurilor de salvgardare ce pot fi impuse in cadrul procesului de finalizare a liberalizarii progresive a tranzactiilor de capital, acestea urmand sa fie transpuse in reglementari.
Desi posibilitatea accesarii si altor burse externe exista, companiile romanesti prefera piata autohtona de capital.
Valoarea capitalului social subscris la firmele cu capital strain a ajuns in primul trimestru al acestui an la peste 890 de milioane de euro, cu 35% mai mult decat in perioada similara a anului trecut, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
In felul acesta, autoritatea spera sa treaca definitiv in proprietate privata un capital social de zeci de miliarde de lei, iar bugetul mereu flamind al statului ar fi fost peticit pe ici, pe colo, pentru acoperirea gaurilor date de evazionistii din economie.
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) ar putea taxa in continuare prin cote diferentiate (in functie de perioada de detinere a actiunilor) castigurile obtinute din tranzactiile pe piata de capital, a declarat ieri secretarul de stat in MFP Catalin Doica.
Brokerii doresc mentinerea sistemului actual de impozitare a castigurilor obtinute pe piata de capital si apreciaza ca aplicarea cotei de 16%, indiferent de perioada de detinere a titlurilor in portofoliu, va determina orientarea investitorilor catre burse care ofera un regim fiscal mai favorabil.
Datorita diferentei dintre dobanzile in lei si cele in alte valute, dupa ce moneda nationala va fi complet convertibila, suntem inclinati sa credem ca multi straini vor investi capital pentru a specula aceasta diferenta.
google-analytics.com