Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (7.63 secunde)
Totodata, in temeiul articolului 122 din Statutul Filialei CAA, Consiliul Filialei Casei de Asigurari a Avocatilor (CAA) Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Filialei CAA.
Reducerea cotei contributiei de asigurari sociale cu 5 puncte va fi un sprijin concret pentru piata muncii din Romania!
In plus, de anul viitor, companiile de asigurari isi vor stabili singure tarifele pe care le vor practica. ... Cu toate ca aceasta majorare le-ar rotunji suficient veniturile, companiile de asigurari recunosc voalat ca taxa nu este echitabila.
Si in cazul brokerilor de asigurari s-au constatat abateri, 48 dintre cei circa 300 care se regasesc pe piata fiind sanctionati cu amenzi, avertismente sau chiar cu retragerea autorizatiei de functionare in unele cazuri.
Celor care au decis sa se intoarca li s-au promis in schimb sase nopti pe litoralul romanesc, iar despagubiri vor primi doar cei care si-au facut asigurari turistice. Turistii ar trebui insa informati cu privire la aceste asigurari inainte sa cumpere pachetul oferit de agentii.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Asa cum va mai informam, la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto, eveniment organizat de  Media XPRIMM, companiile de asigurari si-au exprimat ingrijorarea fata de ritmul de crestere a daunelor pe acest segment, fapt care conduce la inregistrarea de pierderi in sistem.
Analistii estimeaza o crestere mai rapida anul acesta a volumului de prime subscrise pentru politele de asigurari agricole fata de cele-lalte ramuri de asigurari generale. ... Pentru anul acesta, ministerul Agriculturii a autorizat unsprezece societati de asigurare-reasigurare pentru incheierea de polite de asigurari agricole anul acesta.
Ni s-a comunicat insa ca vom primi sigur 4 milioane de lei pentru a fi achitate datoriile Spitalului Clinic de Urgenta care dateaza din anul 2005 si care, in urma controalelor, s-au dovedit a fi justificate", a declarat directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie. ... BCR Asigurari nu are o polita speciala destinata animalelor, asigurarea acestora intrand ca o clauza suplimentara in cadrul politei "Asigurarea Complexa a Locuintei".
Firmele de asigurari au inceput sezonul promotiilor la asigurarile de raspundere civila auto (RCA). ... Se poate incheia contractul de asigurare RCA cu oricare dintre societatile de asigurare autorizate (Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP).
Asiguratorii din România ar trebui sa majoreze cu 40% tarifele la asigurarile auto obligatorii pentru 2009, având în vedere evolutia ratei daunelor, si sa introduca fransiza pentru asigurarile Casco, ca sa-i responsabilizeze pe soferi, a spus seful biroului de asigurari auto Generali, Radu Ionescu.
Grupul financiar Porsche Romania si-a extins activitatile pe piata locala, odata cu infiintarea companiei de asigurari auto Porsche Asigurari, care va oferi intr-o prima faza asigurari full Casco pentru matinile noi achizitionate prin contracte de leasing.
In aceste conditii, el a atras atentia cu ocazia Conferintei Nationale de Asigurari Agricole, organizata de Media XPrimm, ca nivelul este insuficient in raport cu amploarea si frecventa acestor fenomene ce au avut loc in ultimii ani, in Romania.
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k. ... Editia virtuala a UNIQA Asigurari Bucharest Family & 10k este sustinuta de:
Directorul executiv adjunct al DGFPJ Galati, Viorel Teodor, ne-a declarat ca pina la ora actuala au fost preluate in administrarea Bucurestiului o treime dintre cele 40 de firme galatene care fac parte din categoria marilor contribuabili, cum ar fi Dionissos SRL, Arabesque, Vega, Trefo, CNFR Navrom, Intfor, Contec Tecuci, Vinificatie si Bauturi, celelalte urmind sa fie transferate in urmatoarea perioada.
ing. ... ing. Mircea Aionesei, George Serban, doctor din Nicseni, si Marian Brichiseala. "Nu e nici o problema. Eu inteleg interesul presei, dar PNL e un partid democratic.
Romania a iesit din recesiune, anunta ING Bank Romania. Primele estimari arata ca economia a crescut in ultimele trei luni ale anului trecut cu 0,6%, fata de trimestrul anterior.
Fabrica de margarina are, de asemenea, o statie moderna de preepurare si nu mai pune probleme, iar alt agent economic, cum este fostul IUG, desi are statie, nu functioneaza pentru ca nici nu mai lucreaza", a spus ing.
google-analytics.com