Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (2.87 secunde)
Banii proveniti de la 2,5 milioane de români înscrisi la fondurile de pensii private ale ING, Allianz-Tiriac, AVIVA, Generali sau Omniasig vor fi depozitati la BRD.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea majora din nou dobanda cheie in ultima sedinta de politica monetata din acest an, dupa pauza din septembrie, cand banca centrala a mentinut dobanda la 10,25% pe an, a declarat, vineri, Nicolae Alexandru Chidesciuc, senior economist la ING Bank Romania, citat de NewsIn.
Ritmul de crestere a creditarii se va tempera cu 25% anul viitor, fata de nivelul de 60% din primele luni ale acestui an, a declarat, vineri, directorul general al ING Bank Romania, Misu Negritoiu.
Banca Nationala a României (BNR) ar putea majora din nou dobânda de politica monetara în ultima sedinta din acest an, în conditiile în care, din septembrie, banca centrala a mentinut dobânda la 10,25% pe an, a declarat ieri Nicolae Alexandru Chidesciuc, senior economist la ING Bank România.„Suspectam ca este doar o pauza si ca BNR ar putea aplica o noua majorare în cazul în care exista o deteriorare evidenta a deficitului bugetar sau o retrogradare a României de catre agentiile de rating, ignorând astfel perspectivele îmbunatatite de temperare a inflatiei în urmatoarele luni“, a mai spus Chidesciuc.Economistul de la ING Bank se asteapta la o prima reducere a dobânzii de politica monetara în primul trimestru din 2009 si estimeaza ca, pâna la sfârsitul anului viitor, dobânda-cheie poate ajunge la 8,5% pe an.Pentru sfârsitul acestui an, economistii de la ING Bank estimeaza ca inflatia anuala se va tempera la 6% si mizeaza, în acest sens, pe o evolutie buna a preturilor din agricultura.
Si la ING Bank se plateste comision unic de acordare a creditului de 1% din valoare, iar la produsul ING Personal, este de 2%. Pentru a-ti analiza dosarul, ING te taxeaza cu 180 de lei.
Firma care administreaza fondul de pensii de la ING a aratat ca pierderile pe anul trecut au totalizat 159 de milioane de lei, fata de numai 28,5 milioane de lei, pierderea raportata in 2007.
Ing. ... Ing. Dan Badea, General Manager la 3D Vision. La standul lor mai gasiti si: OmiVis - pentru spalaturi oculare, Omisan Baby - pentru copii, gama de picaturi de lacrimi artificiale si Clean Drops - pentru lentile de contact.
Ing. ... Frumusetea si reusita acestui proces inseamna o viata suficient de lunga ca sa te poti bucura nu numai de copii si nepoti, ci si de stranepoti, spune zambind cu bunatate una dintre cele mai marcante personalitati ale medicinii naturiste din Romania, ing.
APA Sl APA UZATA 22 Martie 2017 10.00-14.00 - Desfasurarea lucrarilor 1. Cuvant de deschidere, Domnul profesor dr. ing. ... ing. ... ing. loan BICA, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.
Astfel, potrivit presedintelui ING Asigurari de Viata, Bram Boon, autoritatile ar fi trebuit sa promoveze mai intai pensiile private obligatorii in contextul in care contribuabilii romani au nevoie de o perioada de "familiarizare" cu notiunea de pensii private.
Un consultant politic lucreaza si cu propriile simpatii politice sau doar cu materialul clientului? ... In calitate de consultant, doar verifici mesajul. ... In calitate de consultant, recomanzi.
Imi doresc ca acest proiect sa nu aiba soarta celorlalte", ne-a declarat Ciprian Enea, consultant turistic. Ca acest comitet e un lucru bun, numai sa nu ramana pe hartie e de parere si un alt consultant turistic.
Daca în cazul fondurilor de preaderare primarii care s-au zbatut sa obtina bani s-au putut descurca si fara a apela la serviciile unei firme de consultanta, edilii sunt de parere ca, potrivit noilor cerinte, sa fii propriul tau consultant este practic imposibil.
"Profesia de consultant fiscal este definita si in Legea 200/2004 privind recunoasterea diplomelor si calificarilor, cu modificarile si completarile ulterioare, autoritatea competenta corespunzatoare acestei profesii fiind Camera Consultantilor Fiscali.
de domenii, de la servicii de contabilitate, consultantă ... la consultantă ... si consultantă pentru accesarea de fonduri europene.
Dupa ce wowbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, idila dintre Simona Gherghe si Razvan Sandulescu, prezentatoarea tv a postat pe contul ei de facebook o fotografie in care apare cu fostul ziarist si actualul consultant politic.
- Esti consultant pe probleme feng shui. ... - Sa spunem ca nu se spune consultant pe probleme fengshui, ci, mai corect, doar consultant sau expert fengshui.
Teodor Radu, consilierul personal al primarului, el insusi membru PD, recunoaste ca este de discutat pe marginea compatibilitatii celor doi colegi ai sai. ... Aceasta situatie va fi discutata la Comisia juridica a legislativului, iar avizul acesteia va fi respectat", a spus Teodor Radu.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
google-analytics.com