Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (5.10 secunde)
Platitorii de venituri din drepturi de autor vor retine, declara si calcula contributiile de asigurari pentru pensii si somaj aferente beneficiarilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al guvernului obtinut de Mediafax.
Lipsa investitiilor în acest domeniu, sprijinul nesigur din partea statului pentru agricultori, refuzul firmelor de asigurari de a asigura aceste riscuri catastrofale ca seceta si inundatiile au condus la un impas major în agricultura, pe care oficialii Bancii Mondiale l-au remarcat ca pe un pericol pentru hrana interna în anii care vor urma.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii".
"Populatia are la indemana sase luni pentru a incheia aceasta polita PAD, asadar craiovenii nu s-au grabit din primele zile sa faca aceste asigurari. ... Cum ar fi coexistenta unei asigurari facultative cu cea obligatorie.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor, termenul-limita pana la care pot fi incheiate astfel de asigurari a fost stabilit la 15 iulie 2011, in caz contrar primariile urmand sa aplice amenzi cuprinse intre 100 si 500 lei.
Pentru unele locuinte gradul de risc este prea mare, iar companiile de asigurari nu le incheie polita. ... Companiile de asigurari nu vor oferi despagubiri, iar oamenii vor fi nevoiti sa astepte ajutorul primariilor si al Guvernului.
Noutatea produsului fata de alte asigurari clasice sunt serviciile stomatologice Include o consultatie de nutritie si o sedinta cu un antrenor personal de fitness gratuite.
Printre cei nominalizati de consilierul Stroe se numara fostul primar Vasile Bulucea, deputatul PSD Ion Calin, precum si consilierul local democrat Radu Teodor. ... Am fost facut comunist o data de Radu Teodor, un pensionar care a facut parte din militie.
La cA¢teva zile dupa arestarea lui Nick Leeson in Frankfurt (Germania), la 2 martie 1995, Barings Bank a fost vA¢nduta gigantului financiar olandez ING, pentru suma simbolica de o lira sterlina, punA¢nd capat istoriei de 230 de ani a bancii britanice.
Romania va rata obiectivul privind adoptarea euro in 2014, intrucat procedurile necesita o perioada mai mare de timp, potrivit lui Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist la ING Bank. "Anul 2014 nu este posibil din punct de vedere tehnic", a afirmat reprezentantul ING.
Cu toate acestea, Nicolae Alexandru Chidesciuc, senior economist al ING Bank, a declarat ca am putea sa asistam totusi la o reducere a dobanzii-cheie cu 0,25%, acesta atragand atentia ca, desi unii analisti si-au modificat scenariul, date fiind conditiile actuale, acesta si-l mentine la aceasta cifra.
Aceasta este concluzia analistilor grupului ING, ce reiese dintr-un raport publicat joi. ... Pentru moment, o mentinem, insa am putea-o modifica, daca va fi necesar, doar anterior emiterii comunicatului despre evolutia PIB in trimestrul al doilea", se spune in raportul ING, semnat de economistul Nicolaie Alexandru Chiedesciuc.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Alti termeni, precum „bancassurance“, adica asigurari în sistemul bancar, reprezinta notiuni mai noi pentru publicul larg.  Împrumuturi „mortgage“ Verificând ofertele bancilor, promotia Raiffeisen Bank ne-a sarit în ochi. ...   Cuvinte-cheie în limbi straine La ING Bank ai senzatia ca ai deschis o pagina de internet englezeasca.
Majorarile de salarii acordate de angajatori ar trebui sa fie indreptate catre fondurile de pensii facultative (Pilonul III), efectul masurii fiind stimularea economisirii si reducerea consumului, si implicit a inflatiei, a declarat, joi, directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.
Reprezentantii societatilor de asigurari si ai bancilor cu departamente specializate sustin ca acest segment de clienti capata o pondere din ce in ce mai insemnata in portofoliul lor.
Fondurile structurale impun in Romania o noua profesie, aceea de consultant in fonduri europene.
Ministerul nu recunoaste nici o greseala Chiar daca Berceanu spune ca Italferr trebuie sa-si remedieze greseala din studiul de fezabilitate pentru linia ferata Craiova - Calafat, raspunsul oficial trimis de la Biroul de Presa al Ministerului Transporturilor arata ca nu ar fi nici o eroare facuta de consultant, dar recunoaste ca trebuie completat:
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. ... -Ati fost consultant parlamentar, sef birou presa PSD, sef birou presa Senat. ... -Ati fost consultant politic, aveti o diploma in politologie.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
google-analytics.com