Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.39 secunde)
Mult mai spectaculos in declaratii a fost deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene a PNL. ... Puneau o serie de conditii inacceptabile, iar acest lucru m-a deranjat, pentru ca noi nu facem din politica un targ", a aruncat Dragomir bomba.
Versiunea oficiala nu a putut lamuri foarte tare audienta in legatura cu ceea ce pare mai mult dorinta lui Mihai Daraban de a avea un sprijin politic pentru a candida la Primaria Constanta, insa, neoficial, deputatul George Dragomir, liderul liberalilor locali, a spus ca daca presedintele CCINA ar dori sa vina in PNL, nimeni nu ar avea nimic impotriva.
membru de partid sau nu, Iustian tot inactiv ramane", a declarat pentru "Replica" deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
de la veteranul Dan Radu Rusanu la eurosacrificatul Varujan Vosganian, de la fostul ministru de Finante Ionut Popescu la constanteanul George Dragomir.
Provocarea PD nu a lasat fara raspuns partenerul de Alianta, deputatul liberal George Dragomir declarand:
Informatiile soptite pe la colturile PDL Constanta au ajuns partial si pe la urechile presedintelui PNL Constanta, deputatul George Dragomir.
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi.
Intentia lui Tiberiu Tofolean de a-si da demisia de la conducerea Spitalului Judetean Constanta au avut la baza, spune liderul local al partidului care il sprijina (PNL), George Dragomir, presiunile la care directorul a fost supus. Astfel, potrivit deputatului George Dragomir, presedintele PNL Constanta, intre dr.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala. "Numele domnului Mitica Dragomir sau numele doamnei Mona Musca nici nu s-au pronuntat in Biroul Permanent.
Deputatul PNL Gheorghe Dragomir (foto) considera ca bugetul de stat pe 2009, adoptat sambata, “este cel mai prost de pana acum”. ... Nici profesorii nu primesc 50% marire”, a dat cateva exemple Dragomir.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
a si gasit inlocuitor, asa se face ca de trei zile "comunitarii" au un nou sef, in persoana lui Cornel Dragomir (foto), asa cum de altfel anunta cotidianul nostru. ... "Da, sunt seful Politiei Comunitare Mangalia", ne-a confirmat Cornel Dragomir.
„Daca in cei cinci ani de existenta a Oficiului, valoarea tranzactiilor suspecte a fost de 18 milioane de euro, doar in primele 6 luni ale acestui an cele 81 de operatiuni suspecte au avut o valoare de peste 212,3 miliarde de lei, echivalentul a 5.881.764 de euro“, a afirmat presedintele ONPCSB, Iulian Dragomir.
Initial am vrut sa apelam la o franciza, însa am considerat ca taxa pentru aceasta era prea mare“, a declarat Daniel Dragomir, managerul clubului.
Steaua ar putea pierde la masa verde meciul cu Twente Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a facut inca o declaratie care aprinde spiritele inaintea meciului dintre Steaua si Twente Enschede.
Dragomir prevede un 2013 apocaliptic pentru fotbalul romanesc! "E saracie mare" Dumitru Dragomir nu vede bine fotbalul romanesc in noul an. ... Dragomir crede ca mai multe echipe din Liga 1 vor fi nevoite sa se retraga in noul an.
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon va asteapta in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
google-analytics.com