Cautare

61586 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat biologie 2010 din iasi" (4.49 secunde)
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi. Accidentul a avut loc intr-o zona intens circulata din centrul orasului.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Editia din acest an a festivalului ii este dedicata lui Florin Piersic.
Magda Marincovici) Presedinte al sectiei de biologie al Academiei Romane, director-fondator al Institutului de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu din Bucuresti, profesor asociat la universitati din SUA si Canada, doctor Honoris Causa al multor universitati din tara, autoare a sute de articole publicate in reviste de referinta.
La finele lui 1957, ROSALIND FRANKLIN s-a simtit rau din nou si a fost internata in spital. A murit pe 16 aprilie 1958, la Londra, din cauza unei bronhopneumonii, suferind si de cancer ovarian.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti;
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
La Donna Medical Center din Bucuresti puteti apela cu incredere la urmatoarele servicii:
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
google-analytics.com