Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (7.02 secunde)
Potrivit unui studiu recent, mii de intreprinderi europene pierd afaceri si rateaza incheierea de contracte ca rezultat al lipsei competentelor lingvistice. ... Potrivit aceluiasi studiu, mii de intreprinderi europene pierd activitatile de export ca rezultat al lipsei competentelor lingvistice si a celor interculturale.
Acesta poate fi folosit temporar pentru acoperirea golurilor de casa si pentru acoperirea definitiva a deficitului bugetar rezultat la finele exercitiului financiar.
Acestia au început urmarirea penala împotriva celor zece pe 10 ianuarie, în baza raspunsurilor primite în cadrul a 17 comisii rogatorii efectuate în mai multe state din Europa si Asia (între care China, Coreea de Sud, Olanda, Spania, Italia), precum si a analizelor efectuate de Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB) si Garda Financiara.  Prejudiciu de peste zece milioane de euro Din probele administrate, a rezultat ca persoanele implicate în acest dosar, prin tranzactii ilegale si folosire de interpusi, au externalizat sume de peste zece milioane de euro cuvenite cluburilor de fotbal pe care le reprezentau sau pentru care au efectuat activitati de impresariat.
Ca rezultat, din iunie si pâna în august, pretul de vânzare al apartamentelor vechi a scazut în medie cu aproximativ 5% pe luna. ... Ca rezultat, locuintele nu s-au mai scumpit.
Ca rezultat, din iunie si pâna în august, pretul de vânzare al apartamentelor vechi a scazut în medie cu aproximativ 5% pe luna. ... Ca rezultat, locuintele nu s-au mai scumpit.
"Rezultatul provenit din majorari si penalitati, calculate pana la 30 septembrie 2008, pentru datoriile angajate de societate pana la finalizarea programului de restructurare al societatii a fost de 211,1 milioane lei, insa Termoelectrica a avut in primele noua luni ale anului 70,8 milioane lei rezultat din exploatare, din activitatea de baza a companiei.
Este a doua oara in decurs de un an cand societatea care a rezultat in urma divizarii companiei IAR Ghimbav are probleme in ceea ce priveste plata salariilor catre angajati. ... Societatea Construcţii Aeronautice Ghimbav, rezultată
Este a doua oara in decurs de un an cand societatea care a rezultat in urma divizarii companiei IAR Ghimbav are probleme in ceea ce priveste plata salariilor catre angajati. ... Societatea Construcţii Aeronautice Ghimbav, rezultată
Prin acestea, firmele de constructii sunt obligate sa imprejmuiasca materialele de constructie si constructiile, sa amenajeze rampe de spalare a rotilor utilajelor care ies din santier, sa stranga molozul si pamantul rezultat in urma lucrarilor pentru ca acesta sa nu se imprastie pe trotuar si carosabil.
Acesti bani trebuiau folositi pentru finantarea proiectelor care au ca rezultat imbunatatirea calitatii mediului: ... In orice tara din lume acest prejudiciu urias trebuia sa aiba drept rezultat o demisie a cabinetului.
Avand in vedere mediul economic vitreg, acest acord confirma ratingul de credit excelent al grupului, care este, de asemenea, rezultat al raportului Datorii Nete/EBITDA scazut.
Despre situatia aceasta s-a vorbit mult, au aparut o sumedenie de povesti, fara insa vreun rezultat concret. ... Fara niciun rezultat concret insa.
"Toate meciurile sunt grele, seria este echilibrata, diferenta de valoare intre echipe nu este mare, eu cred ca partida cu ALRO este deschisa oricarui rezultat.
"Sunt nemultumit de rezultat, este un scor care nu reflecta realitatea din teren. ... "Nu suntem multumiti de rezultat.
Adica exact patru piese importante, jucatori cu experienta, care puteau decide un rezultat. ... In retur nu au pierdut nici un meci, deci in conditiile date ar fi bun un rezultat de egalitate acolo.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
- Cu Andorra urmeaza si o reprezentatie spectaculoasa, nu doar pentru rezultat? ... Au jucat pe teren propriu, au luat si ei primele trei puncte, un rezultat normal pina la urma!
La final am avut ocazii foarte mari, au fost ocaziile lui Bastos, Cadu, un rezultat de egalitate l-am fi putut obtine si ar fi fost meritat. ... Sunt convins ca daca ar fi putut sa termine partida sanatosi Kapetanos si Sougou ar fi fost alt rezultat.
Un aport important in obtinerea unui rezultat bun il pot avea si cei care vor fi pe banca" (Costel Pantilimon, portar) Lectie deschisa cu Grozav Chiar inainte de a pleca la vestiare, Piturca l-a luat pe Grozav deoparte, la mijlocul terenului.
3-0 pentru Chelsea este un rezultat mai aproape de realitate care se materializeaza in minutul 55. ... Ne supara insa acest rezultat.
google-analytics.com