Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (4.13 secunde)
La indemana oricui Toti cei care acceseaza zilele acestea site-ul www.ejobs.ro in cautarea unui nou loc de munca sau pur si simplu din curiozitate pot observa foarte usor cum un partid nou-infiintat, grijuliu la apropierea campaniei electorale, nu cauta membri, ci direct candidati pentru posturi de consilier sau primar.
Intrunirea, care a avut pe ordinea de zi doar un punct, si anume prezentarea candidatilor pentru presedintia Consiliului Judetean si primariile constantene, n-a fost tocmai o "mare de rosu", ca cea de la Bucuresti, parte din candidati gandind ca li se asorteaza mult mai bine alte culori, ca de exemplu primarul de la Crucea, Gheorghe Frigioi, care a "arborat" o cravata in dungi galben-albastru de toata frumusetea.
Judecatoria a inregistrat ieri cel mai mare numar de contestatii, cinci la numar, cele mai multe fiind indreptate impotriva unor candidati la posturile de consilieri locali din teritoriu.
Norica Nicolai, vicepresedinte al PNL, a declarat vineri ca sase candidati PNL pentru functia de primar in municipii resedinta de judet sunt femei, aratand ca majoritatea vor intra in turul al doilea, ceea ce dovedeste ca electoratul doreste lideri care sa dea garantia onestitatii.
La o simpla analiza a rezultatelor din cele doua tururi de scrutin, vedem ca in cele doua saptamani scurse intre acestea Nicolae a mai castigat 27.154 de voturi, in timp ce Lisinschi nu a mai castigat de partea sa decat 2.354 de sustinatori dintre cei care in primul tur au votat cu alti candidati.
Daca la primul tur castigatori au fost cei din UDMR, in cel de-al doilea tur cei mai multi primari ii are PD-L, care a cucerit 19 mandate din 33 de candidati aruncati in lupta.
Desemnarea unor candidati la Parlament proveniti din randul primarilor este o decizie politica a PDL care poate fi o solutie castigatoare, dar poate fi si una "pierzatoare", a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Emil Boc, citat de corespondentul Mediafax.
Cei 13 candidati ai Aliantei PSD-PC din colegiile unimoninale din judetul nostru au intrat in mod oficial in cursa pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Liderul social-democrat a apreciat ca, din punctul sau de vedere, PSD si noua constructie politica pot candida pe liste comune, pot avea candidati comuni la Consiliile Judetene sau candidati comuni la functiile de presedinte sau de premier, doar daca cele doua constructii se vor intelege asupra agendei politice, respectiv a ceea ce au de facut ca principale partide de opozitie.
Candidati comuni pentru presedinte, premier, primari si sefi CJ Alianta PSD-ACD vor desemna candidati comuni pentru functiile de sef al statului, premier, presedinti ai Camerelor Parlamentului, primari de municipii resedinta de judet, sefi de CJ si vor forma impreuna un Guvern, se arata in propunerea liderului PSD Victor Ponta, postata pe blogul personal.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... Liderii ACD au insistat ca pe listele comune pentru alegerea primarilor, consilierilor si sefiilor de Consilii Judetene, PSD sa nominalizeze 50% din candidati si Alianta ACD 50%.
In unele urmeaza inca sa facem sondaje si analize sociologice pentru a stabili din cei 2-4 potentiali candidati care este candidatul ideal. ... Este obligatoriu ca peste tot sa avem candidati de primari. ... Stabilirea responsabililor de districte, viitorii candidati de Consiliu Judetean a ramas putin in urma:
‘Pana in iunie, atunci cand ar fi trebuit sa avem alegeri locale si din pacate nu vom avea, USL isi va desemna toti candidatii pentru alegerile locale si parlamentare si vom trece printr-un proces de validare publica, un proces de genul alegerilor preliminare deschise, care va presupune validarea candidatilor pe care noi ii avem deja propusi, precum si identificarea celorlalti candidati‘, a sustinut presedintele PSD.
Candidati comuni alesi in functie de cota din sondaje Un prim pas va fi sustinerea unor candidati comuni la alegerile locale, alesi fiind cei care sunt mai bine plasati in sondaje.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Ce nu poate face nicio vrajitoare, nicio sfanta, e sa prezinte PDL drept un partid curat, cu candidati onesti, care transpira moralitate si basesc principii.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Astfel, dintre cei 211.055 de candidati care s-au prezentat, luni si marti, la prima proba a examenului national de bacalaureat, respectiv cea de limba si literatura romana, doar 279 nu au obtinut nota minima de trecere, 5.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
google-analytics.com