Cautare

1861 de rezultate pentru "puncte" (3.63 secunde)
Indicele Ifo aferent lunii aprilie s-a plasat la 105,9 puncte, fata de 105,4 puncte in martie, peste previziunile analistilor, de 104,9 puncte.
Cresterile cele mai mari au fost cauzate de marfurile nealimentare, acestea avand o contributie de 0,52 puncte procentuale. Marfurile alimentare au avut si ele o contributie de 0,03 puncte procentuale, in timp ce serviciile au avut un aport de 0,05 puncte procentuale.
Acestea pot fi castigate prin colectarea de puncte la fiecare achizitie de carburant sau produse si aplicarea acestora pe cartonul de joc numit EnergoQuarq.
55 de puncte pentru acoperirea geografica Cel mai important criteriu in evaluarea ofertelor depuse de candidati este acoperirea geografica si a populatiei, pentru care se acorda 55 de puncte. ... De asemenea, cate 5 puncte se acorda pentru fezabilitate comerciala, specializare si experienta.
"Pe perioada de iarna, rata somajului e, in general, mai mare" Conform statisticilor publicate pe site-ul ANOFM, la sfarsitul lunii iunie 2006, rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 5,3%, cu 0.2 puncte procentuale mai mica fata de cea din luna mai a anului curent.
Astfel, marfurile nealimentare si serviciile au contribuit cu 0,14 puncte si, respectiv, 0,12 puncte la cresterea preturilor, in vreme ce alimentele au influentat in scadere rata inflatiei cu 0,33 puncte.
Nivelul cresterii preturilor din acest an va fi de aproximativ 4,7%, intrucat efectul imediat al majorarii tarifelor la utilitati in noiembrie va determina o cres-tere a preturilor cu doar 0,5 puncte, a explicat guvernatorul BNR.
Opel Corsa "D", "vicecampioana" europeana cu 232 de puncte, cu trei mai putin decat Ford S-Max, castigatoarea Best European Car 2007, este unul din modelele care candideaza la titlul de cea mai buna masina a anului 2007 in Romania.
"La cresterea cu 0,2% a preturilor de consum in ianuarie 2007 fata de decembrie 2006 au contribuit marfurile alimentare cu +0,1 puncte procentuale, marfurile ne-alimentare cu -0,1 puncte procentuale si serviciile cu +0,2 puncte procentuale", mai reiese din comunicat.
Pentru industrie, CNP anticipeaza cresterea ponderii sectorului privat la 85% in 2010, cu trei puncte peste nivelul de anul trecut. Avansul anticipat pentru agricultura este de circa doua puncte, la 99,4%, iar pentru constructii de trei puncte, la 99%.
Astfel, la nivelul intregii tari, doar patru primarii au depus proiecte pentru realizarea unor puncte de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEE).
1, (fostul restaurant Mignon) si pune la dispozitia clientilor 3 puncte de incasare si 2 puncte de relatii comerciale. ... La ora actuala, compania are 6 puncte de incasare la nivelul orasului Oradea si peste 150 la nivelul tarii.
Directorul general al Apaterm a mai declarat ca in acest an vor fi modernizate 12 puncte termice, precum si 6 retele de termoficare.
Reducerea dobanzii de referinta de catre BNR cu 0,25 puncte, la 7%, nu va avea efecte semnificative, in special pentru ca au existat anticipatii privind o asemenea miscare, potrivit unui focus realizat de Mediafax.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, miercuri, o emisiune de obligatiuni in euro, pe zece ani, in valoare de 750 milioane euro si cu un nivel indicativ al randamentului de 1,70 puncte procentuale peste media dobanzilor interbancare din zona euro, potrivit Reuters.
Doua societati pe lista de asteptare Desi la prima impartire nu au obtinut niciun leu, SC Intertop SRL (care initial s-a clasat pe pozitia 385, cu 19 puncte) si SC Self Company SRL (ocupanta pozitiei 434, cu 18 puncte) au fost trecute pe lista celor o suta de beneficiari aflati in asteptarea unei suplimentari a bugetului programului.
Indicele BET-FI a coborât cu 2,93%, pâna la nivelul de 34.983,24 puncte, un nou minim al ultimilor doi ani. Indicele BET, al celor mai tranzactionate titluri, a consemnat un recul mai atenuat (-0,99%), nivelul de închidere fiind de 5.856,31 puncte.
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
Cea mai mare contributie la PIB continua sa o aiba serviciile, cu 3,8 puncte procentuale, urmate de constructii, cu 2,2 puncte procentuale, potrivit datelor INS. In acelati timp, industria a contribuit cu 1,6 puncte procentuale la cresterea totala a PIB din primele sase luni.
361,37 puncte, in deschiderea sedintei de tranzactionare, iar indicele Nasdaq, in componenta caruia intra mai ales titluri ale companiilor din sectorul tehnologic, a coborat cu 0,98%, la 1. 428,73 puncte.
google-analytics.com