Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (3.89 secunde)
Numai patru dintre ele sunt finalizate la ora actuala, desi termenul initial pentru terminarea lucrarilor era data de 30 septembrie, dupa cum a precizat Marilena Bogheanu, director al Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia.
O alta vila, de trei stele, va asteapta la Cheia, unde pachetul de Revelion, pentru locurile disponibile, cu cinci sau patru nopti de cazare, poate costa intre 1.200 si 1.700 de lei.
Aceasta decizie nu a fost insa primita deloc cu bucurie de bulgari, acestia considerand ca inchiderea reactoarelor trei si patru este un pret destul de mare platit pentru intrarea in Uniunea Europeana, mai ales dupa ce in 2002 au fost inchise reactoarele unu si doi, pentru ca Bulgaria sa isi poata incepe negocierile de aderare.
Momentul fuziunii celor patru mari confederatii sindicale - CNSLR Fratia, BNS, CSDR, Meridian - se indeparteaza din ce in ce mai mult. Dupa cum se stie, unirea celor patru organizatii ar fi trebuit sa aiba loc in luna decembrie a anului trecut.
Astfel, este posibil ca acestia sa nu beneficieze in primele doua luni ale anului de nici o crestere salariala daca noul CCM nu va fi semnat pina pe data de 12 martie, cind se implinesc 90 de zile de la inceperea tratativelor dintre reprezentantii administratiei si ai celor patru sindicate:
Aglomeratia a inceput cam de patru - cinci zile, motivul fiind termenul-limita de depunere a registrului pentru evidenta salariatilor in format electronic.
Totodata, valoarea totala a constructiilor pentru primele patru luni ale anului a crescut cu 30%. ... Cu toate acestea insa, ritmul de constructie a locuintelor in Romania este de patru ori mai redus decat cel din Europa, potrivit unui studiu al companiei Eurisko.
Astfel, importurile de lapte, smantana, unt, branzeturi si casuri au crescut cu 170% in primele patru luni ale acestui an, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Pierderile pe numai patru luni sunt estimate la peste 18 milioane de euro.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
Lucrarile de reparatie a drumurilor din Craiova au fost câstigate de patru firme, în asocieri de câte trei, care au spulberat astfel concurenta.
Lucrarile de reparatie a drumurilor din Craiova au fost câstigate de patru firme, în asocieri de câte trei, care au spulberat astfel concurenta.
Veniturile bugetare colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in primele patru luni din 2008, au crescut cu 45,47% fata de aceeasi perioada a anului 2007, cea mai buna dinamica fiind inregistrata de incasarile din TVA, care au crescut cu peste 80%, la 3,05% din PIB.Potrivit ANAF, cresterea masiva a veniturilor la bugetul de stat, din taxa pe valoarea adaugata, se explica prin faptul ca, in primele patru luni ale anului trecut, incasarile TVA au fost influentate de schimbarile legislative, produse odata cu integrarea Romaniei in UE.
Noua uzina va sustine extinderea gamei de automobile compacte de la doua la patru modele si va crea 2.500 de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al Daimler.
Noua uzina va sustine extinderea gamei de automobile compacte de la doua la patru modele si va crea 2.500 de locuri de munca, se arata intr-un comunicat al Daimler.
Noua uzina va sustine extinderea gamei de automobile compacte de la doua la patru modele si va crea 2.500 de locuri de munca, se arata in comunicatu Daimler.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, derulat si anul acesta de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), i-a stimulat si pe dealerii auto, care au oferit bonusuri de pana la patru ori prima de casare oferita de Guvern.
Insa, de obicei, intr-o astfel de locuinta vor sta cate patru sau chiar sase persoane, tocmai pentru a da cat mai putini bani la chirie. ... Daca in apartament vor sta doar patru persoane, suma platita lunar proprietarului de fiecare locatar va fi cuprinsa intre 125 si 188 de lei.
La nivel oficial, leul este greu si fara patru zerouri în coada, însa, în limba vorbita, toata lumea, indiferent de pregatire si de profesie, foloseste leii vechi si îsi face calculele în vechea moneda.
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, în urmatorii patru ani, 46 de trenuri etajate, valoarea estimativa a contractului fiind de 509,24 milioane de lei (aproximativ 144 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
google-analytics.com