Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (6.90 secunde)
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Un hot profesionist poate trece de cele mai sofisticate incuietori in doar cateva minute, dar nu trebuie sa fii musai tinta unui hot profesionist, e suficient sa fii pus ochii pe tine orice alta persoana.
"Umflate" mai mult sau mai putin artificial la inceputul sezonului estival, preturile apartamentelor din zona sudica a litoralului nu vor "ceda" nici acum, in prag de toamna, ba, dimpotriva, vor creste cu cel putin 30% in urmatoarele doua luni.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Cu toate ca se declara multumiti de calculele facute de mai-marii judetului, edilii sunt sceptici si asteapta sa vada ce hotaraste guvernul pentru ca nu vor sa le dea sperante si oamenilor loviti de ape.
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Majorarile au aparut mai repede, pietele si marketurile din Oradea operand deja scumpiri substantiale la produsele alimentare, unele nejustificate.
Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligenta artificiala iPhone 10 a fost detronat ieri din topul celor mai scumpe telefoane inteligente din lume.
Sunt afectate mai frecvent unghiile membrului inferior, deoarece acestea cresc mai foarte incet, favorizand astfel dezvoltarea micozei. Astfel, onicomicoza cu localizare la nivelul piciorului necesita un tratament mai indelungat decat cea cu localizare la nivelul degetelor mainii.
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare.
Si asta, fara a lua în considerare riscul valutar. Pentru ca majoritatea oamenilor nu îsi permit sa cumpere o locuinta cu banii jos, cea mai la îndemâna solutie ramâne contractarea unui credit imobiliar.
Si asta, fara a lua în considerare riscul valutar. Pentru ca majoritatea oamenilor nu îsi permit sa cumpere o locuinta cu banii jos, cea mai la îndemâna solutie ramâne contractarea unui credit imobiliar.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Clientii sunt jecmaniti pe fata, pentru ca platesc o rata cu 45%-50% mai mare luna aceasta, la unele unitati bancare. ... Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
Exista variante mai bune, variante mai nefericite, mai rapide, mai lente, mai scumpe sau gratuite. Slabe sanse sa fie de ajuns una singura, iar in cazul in care functioneaza un amestec consistent din toate, banii tot vor parea mult mai scumpi decat pana acum.
Ca si inainte de alegerile locale, o spun si acum, desi pana la 30 noiembrie as mai avea timp sa ma razgandesc:
Desi majorarea pretului la tutun si bauturi alcoolice era programata pentru 2 mai, fumatorii au putut inca achizitiona tigari la pretul vechi. Scumpirea va avea insa loc, cel mai probabil, spre sfarsitul acestei saptamani si va atrage dupa sine o crestere a evaziunii fiscale.
Acciza minima pentru tigarete reprezinta peste 90% din acciza aferenta tigaretelor din categoria de pret cea mai vanduta. Pentru ca majoritatea romanilor s-au obisnuit sa fumeze tigari scumpe, in cateva luni pachetele de tigari din categoria premium (Marlboro, Kent, Rothmans sau Camel) vor ajunge sa coste aproape sase lei.
Sistemul de accizare a produselor din tutun in spatiul UE, bazat pe pretul de vanzare a celei mai populare marci de tigari, ar putea fi modificat. Schimbarea acestui sistem de acizare va putea conduce la scumpirea tigarilor mai repede decat ne-am asteptat.
google-analytics.com