Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (4.53 secunde)
Decizie bomba la Curtea Constitutionala a Romaniei | Elena Udrea si Ioana Basescu ar putea scapa de inchisoare, chiar daca au fost condamnate in prima instanta.
Ioana Ginghina face primele declaratii dupa ce a probat rochia de mireasa! Face nunta in curte si de data asta, spera sa fie cu noroc.
Presedintele Klaus Iohannis a dat curs cererilor de urmarire penala pe numele fostilor ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, in ancheta privind achizitia de vaccinuri anti-Covid din perioada pandemiei.
Dupa ce cererile de urmarire penala pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, fosti ministri USR ai sanatatii, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihaila a reactionat.
Acesta s-a oprit la casa de vacanta pe care o are in Navodari, unde urma sa sarbatoreasca ziua de nastere a sotiei sale, Ioana Tariceanu.
Urmatorii sunt Cristian Darie (vicepresedinte CJC), Cristina Dumitrache (fiica lui Ion Dumitrache si fosta candidata la europarlamentare, va fi colega de consiliu cu tatal sau), Radu Babus (director in Primaria Constanta), Cristinel Dragomir (director in CJC), Ioan Marcus, Dumitru Florea, Dumitru Manole, Ion Dumitrache, Nicolae Dospinescu, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Petrica Munteanu, Cornelia Beres, Elena Ioana, Atanasie Teodorescu, Maria Magiru, Fedbi Osman, Gheorghe Mihaiesi si Paul Bocanete.
Dupa ce a devenit public raspunsul la interpelarea mea, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Mihai Seitan, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, si inclusiv premierul Emil Boc au catalogat informatia potrivit careia pensiile militarilor ar putea scadea cu pana la 69% drept "o dezinformare nefericita si nefondata" sau o "concluzie falsa", pana ce acest raspuns a ajuns pe ecranele televiziunilor, dupa care au declarat ca simularile au aratat ca majoritatea pensiilor militarilor nu vor scadea, in aceasta situatie putand ajunge doar persoanele care au pensii mai mari de 3.000 de lei, insa diminuarea nu poate fi de 69% in niciun caz.
Un comentator inteligent si subtil de la Ziare.com, care semneaza Ioana Ene, sugereaza ca Traian Basescu a ajuns cumva intr-o fundatura, infrant si fara optiuni.
Este vorba despre contractul incheiat intre Vatra Romaneasca, reprezentata de Ioana Trifoi si Livia Haidu si Consiliul Judetean Satu Mare, in baza caruia Vatra este scutita pe durata unui an de plata chiriei.
Totodata, directorul de comunicare al UniCredit Tiriac Bank, Ioana Paun Ivancenco, a declarat ca actiunea derulata în aceasta saptamâna de Consiliul Concurentei a vizat principalele banci, printre care si UniCredit Tiriac Bank.
In aceasta perioada, probabil ca cel mai bine i s-ar potrivi imnul 'De-as mai duce-o pan’ la toamna, lelita Ioana'“, a explicat liderul PD Dolj.
La eveniment au participat printre altii, Ioana Avadani, director executiv CJI , Liana Ganea, coordonator programe la ActiveWatch - AMP, Gelu Trandafir, membru al Consiliului National al Audiovizualului, Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, si Cristi Godinac, presedintele MediaSind.
Fiica mea, Ioana Basescu, are o casa de 800.000 de euro. Doar cei care muncesc cinstit fac imprumut pe 30 de ani ca sa-si cumpere o garsoniera de 40.000 de euro.
Printre cei aflati pe malul marii s-au numarat si familia fratelui presedintelui, Mircea Basescu, cat si cele doua fiice ale lui Traian Basescu. Ioana, fiica cea mare, a venit insotita de sotul sau, solistul Bodo de la Proconsul.
Romania e la inceput pe acest segment", crede Ioana Mogosanu, repezentanta a editurii Rao. Nemira, una dintre primele edituri care au avut eBook-uri, spune ca a avut cateva mii de descarcari in 2010.
Doina Ioana Popescu i-a fost colega din prima serie. Intrase prima la Medicina, el al patrulea. Cand a aparut povestea cu TBC-ul, zilnic, pe parcursul celor 3 luni cat a stat la Barnova, a venit sa-l vada.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Premiul de excelenta pentru o voce femininia de exceptie, pentru rezultate extraordinare obtinute in domeniul muzicala si in Romania se acorda doamnei Ioana Anghel.
ßi-a adus acum un alt tovaras, de mai multa vreme tovaras cu el in gospodarirea banilor publici in interes personal", a declarat Popa, facand aluzie la infiintarea ziarului primariei, precum si la contracte pentru lucrari publice atribuite unor firme de constructii ale membrilor PD Bihor. (Ioana Mateas)
Pe scena, DayDay inseamna Andrei Erdei (chitara, lead vocals), Șerban Popadiuc (chitara), George Irimescu (bass), Cosmin Dumbrava (tobe), Ruka Furtuna (backing vocals) si Ioana Negrea (backing vocals).
google-analytics.com