Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (2.83 secunde)
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
Scopul principal al acestui Forum a fost acela ca firmele locale sa se promoveze peste hotare, sa fie creat un program de dezvoltare economica a regiunii pe viitor si, nu in ultimul rand, sa se dezvolte un mediu economic propice pentru investitiile straine, dupa cum a precizat reprezentantul organizatorilor Forumului, Ion Mihaiu, director general al Popeci Utilaj Greu.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Consiliul Judetean, considerand ca decizia Guvernului este in contradictie cu legea, a refuzat sa achite factura si a facut o contestatie la Directia de Finante.
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... Bucuresti • Este director fondator al revistei "Historia". ... - Dar ce spuneti despre specia asta jurnalistica numita interviu?
M-a intrebat cat cred eu ca trebuie sa primesc pentru un interviu. - Un milion pe interviu, i-am zis eu cu aplomb. ... Cand era directorul Teatrului National, i-am luat un interviu pentru publicatia la care lucram.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Marte este locuit Interviu cu Alfred L.
Consiliul Director a fost pus la curent privind procesul de vanzare a companiei Opel, insa, intrucat continua discutiile cu Magna International si cu firma belgiana de investitii RHJ International, nu a fost facuta vreo recomandare, au explicat reprezentantii General Motors.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
"Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil" Atributii Consilierul Iulian Arama activeaza ca membru in cea mai mare comisie din cadrul Consiliului Judetului, cea de buget - finante. In Comisia numarul 1 de buget-finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala, Iulian Arama lucreaza alaturi de alti opt consilieri judeteni.
Legea pensiilor private prevede amenzi penale pentru cei responsabili, daca nu li se directioneaza banii angajatilor catre fondurile de pensii administrate privat", a declarat Jeni Filimon, director economic al CJP Dolj.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul:
In schimb, am citit in publicatia online Jurnal Spiritual, un interviu cu fizicianul Ancu Dinca, scris de doamna Loreta Popa. ... In 1975 absolva Facultatea de Fizica din Pitesti.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
Dupa 1990 a fost director la Institutul Roman de Management, director si director adjunct al Centrului de Calcul si Statistica Sanitara, consilier temporar al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si expert al Comisiei Europene pentru informatizarea ocrotirii sanatatii in Romania.
Bugetul de stat a fost avizat, sambata, de catre comisiile de buget-finante din Parlament, dupa o dezbatere care a durat 4 ore.
Senatorii si deputatii au reluat ieri discutiile pe marginea proiectului de buget pe 2006, insa nu au reusit sa ajunga prea departe cu dezbaterile, intrucat plecarea ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, la sedinta CSAT a determinat suspendarea lucrarilor.
Stegulete rosii pentru Finante si Agricultura Basescu precizeaza ca sunt serioase semne de ingrijorare ale oficialilor europeni in ceea ce priveste doua capitole importante: Agricultura si Finante.
google-analytics.com