Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (4.60 secunde)
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta".
Noua structura se va numi Inspectoratul Judetean al Ministerului de Interne, condus de catre un comandant (un chestor de politie), ajutat de doi adjuncti, toti trei adusi de la Bucuresti.
"In continuare noi am sustinut ca Inspectoratul Regional in Constructii ne apartine, iar PSD a spus ca este al lor. ... "In momentul de fata, daca ma intrebati, nu vreau o alta institutie, nici nu accept discutiile privind alte propuneri, ca de exemplu Inspectoratul Judetean in Constructii.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Dupa ce, de curand, Inspectoratul de Concurenta Constanta a terminat o lucrare al carei scop era acela de a identifica mediul de afaceri constantean in anul 2004, acum institutia este pe punctul de a finaliza o alta lucrare, mult mai complexa, urmarind agentii economici care si-au desfasurat activitatea pe piata judetului Constanta in anul 2005 si inceputul anului 2006.
Dealerul a fost trezit la realitate de autoritatile de control constantene, Corpul de Control al Primariei Constanta si Inspectoratul Teritorial in Constructii Constanta, care l-au "invitat" la discutii, cu tot cu documentatiile detinute pentru lucrare.
Inspectoratul Teritorial in Constructii nu este, dupa cum ne-a precizat si prefectul Liviu Brailoiu, o institutie “in portofoliul” PD-L Constanta.
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a anuntat ca Inspectoratul de Stat in Constructii este prima institutie din Romania cu servicii deconcentrate care se reorganizeaza pe structura regiunilor de dezvoltare, in locul celei pe judete.
Responsabili de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Directia Judeteana de Statistica, Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Judetean au format o comisie ce se va ocupa de organizarea scrutinului.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Din pacate insa, tot primaria a avut de suferit, deoarece Inspectoratul Teritorial de Constructii a amendat-o pentru ca a eliberat autorizatia fara a avea toate avizele necesare. Inspectoratul Teritorial de Constructii Constanta s-a confruntat zilele acestea cu un caz mai putin obisnuit.
Tribunalul Constanta a decis ieri ca Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) nu trebuie sa-i ceara scuze primarului Radu Mazare, dar trebuie sa plateasca 50.000 de lei prejudicii de imagine.
Cladirea cu patru etaje situata pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, care la inceput a fost prevazuta ca sediu doar pentru Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia de Munca si Protectie Sociala, la ora actuala a devenit neincapatoare pentru 4 institutii, care sunt nevoite sa foloseasca util fiecare metru patrat.
"In protocol scrie ca Inspectoratul in Constructii ne revine si nu s-a pus in discutie institutia judeteana, ci cea teritoriala.
Totusi, social-democratii participanti la intalnirea de ieri sau care au aflat de la colegii lor cum au fost puse problemele colaborarii PSD - PD-L la Constanta in cadrul discutiilor, ne-au precizat ca una din marile nemultumiri ale pedelistilor este numirea facuta la Inspectoratul Regional de Stat in Constructii.
Senol Zevri (PD-L) - Agentia pentru Protectia Mediului (daca il accepta aliatii social-democrati), Florian Constantin (PD-L) - Inspectoratul Teritorial de Munca, Ioan Toanchina - Unitatea de Administrare Judeteana ANIF (PD-L), Cristina Branzoi (PD-L) - Directia Judeteana de Tineret, Romulus Minca - AJOFM.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati. ... Intr-un raspuns trimis GdS, Inspectoratul in Constructii precizeaza ca anumite obligatii contractuale nu au fost respectate.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
google-analytics.com