Cautare

152 de rezultate pentru "hiv sida" (7.40 secunde)
pe 9 februarie 1999, autoritatile libiene au retinut mai multi cetateni bulgari (personal medical) ce lucrau la Spitalul Al-Fatih din localitatea Benghazi, iar un an mai tarziu, in februarie 2000, la un Tribunal al Poporului libian, a inceput un proces in care au fost inculpati sase bulgari, un libanez si noua libieni - sub o acuzatie foarte grea, anume aceea ca ar fi infectat cu virusul HIV 393 de copii libieni in spitalul mai sus amintit.
Sa nasti 7 copii si sa afli la al optulea ca ai HIV pare ceva greu de crezut acum.
Sa nasti 7 copii si sa afli la al optulea ca ai HIV pare ceva greu de crezut acum.
Senatorii PSD si PRM tin sa atraga atentia asupra mai multor "carente", printre care "haosul si minciuna din noul sistem de compensare al medicamentelor", "nefasta gestionare a programelor nationale de tratament in diabet, cancer, SIDA", hartuirea fara precedent a medicilor".
Deoarece tuberculoza, cancerul, SIDA nu fac selectie pentru unul sau altul din partide. Cand e vorba de sanatate, trebuie sa existe o intelegere, o armonie si o dorinta de a iesi din impas, a intreg spectrului politic.
- Trebuie sa se inteleaga - scria Alexander - ca OZN-urile si toate fenomenele conexe lor sunt la fel de complexe ca si, de pilda, SIDA sau cancerul, carora li s-au dedicat programe care au consumat sute de miliarde de dolari.
- Ce ne poti spune despre SIDA? PARTEA A III-A: NICI PACAT, NICI ORIGINAR APLICAREA TEORIEI IN PRACTICA - Este atat de usor sa te indragostesti.
Fondurile alocate luptei impotriva cancerului, hepatitei, diabetului si SIDA s-au epuizat de la sfarsitul lunii iulie. In acest context, romanii sunt cu atat mai socati de excesele unor oameni politici, intr-o tara unde coruptia institutionalizata face regula.
"Alexandru Gancea "Traian Basescu Irefutabilul!" Mircea Dimitriu "Traian cel Mic!" Jan Pantelimon "Mascariciul Securitatii "Victor Iliescu "Socrul lui Sida." Andrei Anthagon "Traian DeGeaba" Calin-Mircea Monor "Basescu Divide et impera." Florentina Carlogea ‎"Dezbinatorul"Preot Eugen Tanasescu ‎"Romania este cel mai mare vapor pe care l-a condus vreodata."ST @Adica Vaporeanul " Mihai Sarca "Mascariciul" Prodaniuc Ioan Vasile "Basescu Mare Scofala"Walter Kleins "Chiorul de trista amintire !" Corbea Constantin "Traian cel suspendat si machitor" Suliuc Lucia "Basescu Maleficul "Antoneta Pipan "Base Jucatorul" Matilda Teodorescu "Basescu anticomunistul de Berevoiesti" Doina Marin "Basescu tradatorul de tara."Mica Dimitriu "Basescu Santajistul."Ionel Stoian"CANCERUL!"Marilena Bara "Basescu beat chior!"Cristian Lazar " Strimbul sau RautaciosuL" Vasile Daniel Predescu "Cel mai prost conducator pe care l-au avut vreodata romanii." Sorin Briciu " Despot Voda " Maximilian Mendelsohn "Traian Nimicitorul!
Pe planeta, 1 Decembrie este cunoscuta ca fiind Ziua Mondiala de lupta anti-SIDA. Probabil ca, daca am cotrobai printre documentele recent publicate pe internet de WikiLeaks, s-ar putea sa aflam ca pana acum s-a mai facut confuzie in cate o cancelarie intre Ziua Noastra si cealalta.
SIDA submineaza dezvoltarea in tarile in care face ravagii; problemele legate de razboi, aprovizionarea cu apa, educatie se mentin, intre altele.
Si asta pentru ca, in prezent, pe cartea noastra de vizita scrie Ceausescu, mineri batausi, copii abandonati, bolnavi de SIDA, cersetori, in pofida faptului ca Romania este cunoscuta si ca fiind tara Nadiei Comaneci si a lui Gica Hagi, precum si ca taram al lui Dracula (simbol negativ, dar avand conotatii pozitive in ceea ce priveste turismul autohton).
In ceea ce priveste discriminarea din domeniul medicamentelor, Anca Vlad, vicepresedinte al AOAR, acuza monopolul unor firme straine asupra licitatiilor produselor distribuite in spitale pentru vindecarea diabetului si SIDA.
Totodata, PROFI devenit si prima companie privata care s-a alaturat Forului National de Preventie (www.fnp.ro), dincolo de faptul ca in ultimii doi ani, prin campania Impreunaa cu tine, PROFI salveaza destine magazinele au finantat proiecte desfasurate de diferite ONG-uri pentru a raspunde unor nevoi ce merg de la cele ale copiilor bolnavi de SIDA si pana la operatii de inima la micii suferinzi si sau la educație pentru o viata sustenabila.
In 1991, la o zi dupa ce a recunoscut public ca are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la varsta de 45 de ani.
OMS si Fondul Mondial de lupta contra SIDA, TB si paludism atrag atentia ca susele de TB multirezistenta la medicamente are tendinta de extindere, fiind necesara o finantare internationala anuala de cel putin 1,6 miliarde de dolari pentru tratament si preventie.
Asa stau lucrurile in cazul bolilor consumtive severe, cum este tuberculoza pulmonara, in diversele forme de cancer si de SIDA, intalnite la orice varsta si in care casexia se instaleaza in perioada finala a bolii la 80% din numarul de bolnavi.
De asemenea, persoanele a caror aparare imuna este slabita de chimioterapia pentru cancer, de SIDA, in urma transplantului de organe, sau de alte boli au o capacitate mai scazuta de a se apara de efectele nocive ale ultravioletelor si prin urmare au risc crescut de a dezvolta KA.
In SUA, mai exista un medicament avand ca substanta activa din aceasta planta, prescris bolnavilor de cancer, inclusiv copiilor cu aceasta patologie, si bolnavilor cu SIDA.
Aceasta inseamna ca va fi tinut sub control asa cum se intampla in prezent cu SIDA. Cancerul va fi o boala cronica.
google-analytics.com