Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (3.09 secunde)
Astfel, au fost anuntati Viorel Balan - intrat in lupta pentru fotoliul de primar din Nicolae Balcescu, Gheorghe Stanciu (Gradina), Mihai Zelca (Pantelimon), Constantin Leancu (Targusor), Anca Belu (Mihail Kogalniceanu) si, bineinteles, posibilul viitor primar al orasului care a gazduit manifestarea:
Da, stiu, nu imi mai amintiti, sunt un evreu lipsit de patriotism ai carui parinti au venit catarati pe tancurile sovietice, sluga lui Voiculescu pe care a platit-o Vantu ca sa ponegreasca Gradina Carpatilor (foto).
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii. Cel mai scump pamant din Zalau se situeaza la Gradina Poporului si in centrul orasului, unde agentii imobiliari cer pentru un ar exorbitanta suma 5.000 de euro.
Produsele (de la funie, cosuri, ghivece si agatatori de flori, pana la mese, scaune si ornamente de gradina) sunt la mare cautare, mai ales la export.
Potrivit unei propuneri recente a executivului, plimbarile cu bicicleta vor fi permise in orice parc si gradina, fara restrictii ca perioada de timp, dar numai pe alei semnalizate.
Hotelul Meteor are restaurant propriu amplasat pe malul marii, cu capacitate de 800 de locuri si terasa cu 250 de locuri, bar de zi cu gradina interioara si discoteca avand 150 de locuri.
Gradina Botanica a gazduit ieri dimineata forumul Solepad, organizat de firma Agora Media, in cadrul caruia oamenii de afaceri din Galati si Braila au fost informati in legatura cu modul in care pot primi o finantare nerambursabila sau cum se poate eficientiza activitatea unei firme.
Fostul primar al comunei Gradina, Ion Melcea (foto), al carui fiu este patronul clubului Megalos, a aflat de la "Replica" despre faptul ca a fost "calcat" de Garda.
Intentia municipalitatii este de a transforma Gradina Botanica in parc. "In mare, este vorba de modernizarea aleilor, de amplasarea mobilierului specific parcurilor, de reamenajarea lacurilor, de intinerirea vegetatiei, de construirea unui gard etc.", a spus purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu.
Tonitza 7-9 - Parcari subterane Walter Maracineanu si Piata Dorobanti - Sala Palatului - remodelarea spatiului urban public si parcaj subteran - Sala Palatului - remodelare spatiu urban public si parcaj subteran - Uranus - Piata Rahova - parcaj subteran - Parcare la Gradina Icoanei - Piata Romana, "pe covor" - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Universitate - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Piata Rosetti - Manastirea Antim - remodelarea spatiului public si a zonei de parcaje - Cheiul Dambovitei Unirii-Izvor - Splaiul Independentei, de la Pod Unirii - Pod Izvor, refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre strada 11 Iunie - Refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre Strada 11 Iunie - Reabililitare Bulevardul Unirii - Incubator afaceri str.
"Vor fi facute trasee pietonale de la Piata Romana la Piata Rahova, Gradina Botanica, Hala Traian, prin reconfigurarea circulatiei auto si reducerea benzilor de circulatie in favoarea trotuarelor", a declarat pentru B365.ro, Gheorghe Patrascu arhitectul-sef al Capitalei.
Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, al doilea spatiu din Bucuresti vine in completarea retelei de 14 magazine JYSK deschise in tara incepand cu 2007.
In aceasta vara, Eden-ul poate fi chiar gradina ta! Cu putina inspiratie si cu ajutorul artizanilor din Spania, te poti bucura de o gradina mediteraneana chiar acasa.
Va asteptam cu limonada intr-un loc linistit si plin de verdeata, in Gradina Verona din Strada Pictor Arthur Verona Nr.
ArCuB transforma Piata George Enescu intr-o gradina muzicala Odata cu sosirea verii, manifestarile culturale vin mai aproape de publicul bucurestean si se prezinta nonconformist, in aer liber, in plin centru al Capitalei.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
In Balcic se afla celebrul Castel ("Cuibul linistit"), resedinta preferata a Reginei Maria a Romaniei, inconjurat de o la fel de celebra gradina botanica unicat in Europa centrala si de est, in special datorita colectiei de cactusi.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
(Continuare) Pentru om, asadar, intrarea in existenta este ca o plonjare intr-un ocean de potentiale risipiri, de teribile rataciri, de vanturari (atractul plecarii din fiinta neamului), de imprejurari pierzatoare (xi), din care se poate sustrage facand bine, savarsind fapte bune, prin munca si statornicie, iar la toate acestea vegheaza Dumnezeu (existenta este ograda lui Dumnezeu, este gradina divina.
Magda Marincovici) O universitate sud-africana a analizat pipele gasite in gradina celebrului dramatug si a gasit urme de canabis si cocaina. ... Este ceea ce au relevat cercetatorii sud-africani dupa ce au analizat pipele gasite in gradina dramaturgului la Stratford-Upon-Avon si in terenurile din jur.
google-analytics.com