Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.49 secunde)
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Daca stie ca apartinatorii celor doi politisti reclama ca au adunat si oferit, pe o filiera politista, suma de 70.000 euro conducerii centrale a PNA?
O varianta prevede trei ani de vechime pentru candidatura la nivel national, doi ani pentru nivelul judetean, un an pentru oras si municipiu si sase luni pentru comuna.
Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar. ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor: ... Are doi copii majori si, asemeni altor 21 milioane de romani, nu ii mai ajung banii.
Acesta i-a acuzat pe cei doi de colaborare cu PSD-ul si de organizarea unui "puci” menit sa "anexeze” PPRM-ul fostului partid de guvernamant.
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare. ... Unicitate la nivel national In ultimii doi ani, RAJA Constanta a reusit sa faca un pas important si la capitolul calitatea apei potabile.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
"Sa ne amintim ca 24 februarie a fost ziua cu cea mai mare volaitilitate a preturilor din ultimii doi ani si jumatate" - a continuat Dan Berendel, proprietar al S.C.Master Chem Oil SRL.
Lucrarile au fost intrerupte opt luni ca sa punem lucrurile in regula" • "In doi ani si jumatate am facut cat au facut altii in noua ani si jumatate.
Astia de la USL, cei doi, Victor si Crin, sunt modesti. ... Cam doi ani. ... Dupa doi ani a murit cum a murit. ... Mai e putin si se implinesc doi ani...
FRC sustine ca "familia Grosu e pusa pe scandal, cei doi vor fi suspendati" Ciclismul romanesc abia mai respira, dar are resurse sa ofere un incident socant! ... "Au venit doi politisti cu o masina avind numarul de inmatriculare B26172.
Moshe & Mordechai, un blog politic cu "poezie" "Moshe & Mordechai" a luat doi ani la rand premiul pentru "Cel mai bun site politic", la roblogfest.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Spunem acest lucru pentru ca, de exemplu, la Mangalia, dupa ce timp de aproape patru luni s-au avut precum pisica cu soarecele, conducerea filialei PD si doi fosti/actuali membri ai partidului, au incetat atacurile, ba mai mult, se sustin unii pe ceilalti.
Usurinta cu care cei doi colaboreaza a stat la baza dinamicii pe care Condon o cauta pentru a expune relatia fragila, dar in acelasi timp apropiata dintre Kinsey si Clara.
A anuntat dinainte ca nu e de-acord cu insuratoarea, cu fidelitatea, cu coabitarea si cu promisiunile (au stabilit un contract pe doi ani, pentru inceput). ... Gandirea in doi Mai mult decat prin sentimente, Simone de Beauvoir si Jean-Paul Sartre sunt legati prin trasee intelectuale paralele:
Cand sotul se pregatea sa iasa din casa pentru a o examina mai bine, spre uluirea celor doi, creatura si-a luat zborul, ridicandu-se intr-un unghi de 45s.
Unul era ceva mai inalt, ceilalti doi erau pitici. ... - La Rostov pe Don, in luna mai 1989 doi soldati se intorceau la unitatea lor de transmisiuni, care se afla in afara orasului, intre cimitirul de nord si o groapa de gunoi dezafectata.
Cei doi au mai stat in jur un timp, dupa care s-au intors la nava lor.
Vicepresedintele Biroului Permanent al Camerei, Kelemen Hunor, a spus ca data exacta si formula respectivei intalniri nu au fost inca stabilite, asteptandu-se detalii ale vizitei celor doi oficiali europeni.
google-analytics.com