Cautare

965 de rezultate pentru "despagubiri animale" (2.88 secunde)
In 2001, Solon a cerut despagubiri Universitatii, dar a fost refuzata.
"Pana in acest moment au fost inventariate la Ministerul Muncii un numar de 860 de litigii care se refera la reincadrari in functie sau despagubiri.
Mai intra in economie in 2014 peste 2 miliarde ron despagubiri pentru plata salariilor taiate si 900 milioane ron despagubiri restituirea proprietatii si CEDO.
Cand Alina Bica incerca sa-si convinga colegii din comisia de la ANRP sa-i aprobe despagubiri de 380 de milioane de lei lui Stelu, nu o facea in scopul repararii unei nedreptati a regimului comunist, ci strict cu gandul sa-si multumeasca stapanii, Elena Udrea si Dorin Cocos, ca sa nu-i rupa capul, dupa cum singura se confesa.
El a spus ca prin prea multa toleranta se poate ajunge la o serie de falimente, urmate de despagubiri din fondul de garantare, despagubiri pe care toata piata va trebui sa le suporte.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
Fostii proprietari vor despagubiri in natura sau cash Solutia propusa de Guvern ca fostii proprietari sa primeasca actiuni la Fondul Proprietatea nu este agreata de acestia, ei spunand ca nu sunt de acord ca in locul proprietatilor sa primeasca “un risc“.
statul ofera despagubiri, dar nu in bani, ci in actiuni.
Guvernul va asigura despagubiri de 65,34 milioane de lei (653,4 miliarde de lei vechi) pentru exproprierea imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul autostrazii Brasov-Bors in judetele Cluj si Bihor, se arata intr-un comunicat al Executivului.
Din totalul absorbit in primul semestru al acestui an pentru RCA, firmele au platit ca despagubiri aproximativ 30%. ... Despagubiri mari in domeniul auto Cind aud de "RCA ", conducatorii auto nu se prea entuziasmeaza.
Investitorii pe piata de capital vor putea primi anul viitor despagubiri reprezentand echivalentul in lei a maximum 2.000 de euro de la Fondul de compensare a investitorilor, in cazul in care societatile de brokeraj membre ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB) nu-si vor onora obligatiile.
Pentru a putea beneficia de despagubiri in cazul calamitatilor naturale, producatorii trebuie sa declare si sa inregistreze culturile agricole, dar si sa le intretina, prevenind aparitia bolilor sau a daunatorilor.
69 din Legea Privatizarii, "despagubiri ce nu vor putea depasi cumulat 50% din pretul efectiv platit de cumparator. Statul garanteaza plata de catre institutiile publice implicate a acestor despagubiri in limita prevazuta de lege.
In judetul Constanta vor primi despagubiri, pentru suprafetele inundate, doar cei care au asigurari, iar din totalul de 7.386 de hectare afectate, doar 109 sunt asigurate.
Celor care au decis sa se intoarca li s-au promis in schimb sase nopti pe litoralul romanesc, iar despagubiri vor primi doar cei care si-au facut asigurari turistice.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a emis, in primele noua luni ale anului in curs, decizii pentru acordarea de despagubiri in baza Legii nr.
El a subliniat ca doar persoanelor care au de primit despagubiri de valoare relativ mica vor putea opta pentru plata in numerar in locul actiunilor la Fondul Proprietatea.
Printre masurile inscrise in proiect se numara si infiintarea Directiei pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar, care va acorda despagubiri in numerar proprietarilor deposedati abuziv.
Furnizorul galatean de apa rece a fost obligat de justitia galateana sa plateasca despagubiri catre SC BCR Asigurari dupa ce proprietarul unui BMW a intrat cu masina intr-o canalizare nesemnalizata de pe bulevardul Milcov.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a decis sa-i compenseze pe romanii care au ales sa primeasca despagubiri sub forma de actiuni la CN TRANSELECTRICA SA, listata la BVB, pentru proprietatile (bunuri, terenuri sau case) confiscate in mod abuziv de regimul comunist si care nu pot fi retrocedate in natura.
google-analytics.com