Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.99 secunde)
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013.
O conferinta internationala OZN la Florenta (Autor:
S-a apucat sa stranga semnaturi de la membrii de partid pentru a organiza sambata o Conferinta Judeteana, peste capul conducerii centrale.
La inceput de decembrie, in 1991 la San Antonio in Texas are loc conferinta Hypertext'91, unde Tim Berners-Lee prezinta un poster si demonstreaza sistemul.
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
• Modelul romanesc de administratie publica si perspectivele integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, Conferinta Internationala, Miskolc,11-12 mai 2005; ... • Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie Brasov, 2001; • Contributii privind producerea incalzirii instalatiilor, Conferinta internationala, Timisoara, 2001;
Senatorul roman Nicolae Moga a prezentat o informare referitoare la Conferinta presedintilor Parlamentelor Uniunii Europene, desfasurata la Nicosia, in perioada 21-23 aprilie 2013.
Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana". Societatea Academica de Medicina a Familiei organizeaza in perioada 21-24 Octombrie la Bucuresti Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, Editia 2015, cu tema "Sanatatea mintala - conexiuni in patologia umana".
Potrivit statutului PSD, presedintele organizatiei este propus si ales de participantii la Conferinta de alegeri, astfel ca nu sint cunoscuti exact candidatii.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
Participantii la conferinta Traieste Sanatos cu Simona vor avea inca un motiv de bucurie: ... Conferinta Traieste Sanatos cu Simona are drept subiect Mama si copilul si va avea loc miercuri, 27 ianuarie, incepand cu ora18:30, la Aida Bistro.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
La Bucuresti, in perioada 1-2 noiembrie 2017 are loc Conferinta Femeilor Francofone pe tema CREATIE, INOVATIE, ANTREPRENORIAT, CRESTERE, DEZVOLTARE: ... Conferinta se axeaza pe evidentierea contributiei femeilor la dezvoltarea economica si pe impulsionarea antreprenoriatului feminin.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Sala "Belvedere” a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“. ... Fosta conducere nu a dorit sa participe la conferinta de alegeri de sambata.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
In martie 2013, ufologul Robert Hastings a publicat un articol in care comenteaza reactiile unor importante publicatii din Statele Unite, la faptele prezentate in conferinta de presa din 27 septembrie 2010, tinuta la National Press Club din Washington D.C., privind conexiunea dintre fenomenul OZN si armele nucleare.
Dornic sa-si prezinte asa zisele realizari, adica ce a mai facut prin filiala constanteana a Partidului Liberal Democrat (PLD) pe care o carmuieste, deputatul a organizat o conferinta de presa.
Vanghelie a declarat ca agitatorii de la Conferinta municipala extraordinara a filialei, a caror atitudine l-a nemultumit pe de Ion Iliescu, erau sustinatori ai lui Robert Negoita.
google-analytics.com