Cautare

425 de rezultate pentru "christian badea" (2.70 secunde)
Mircea Badea a spus la emisiunea In Gura Presei ca nu-l crede pe avocatul care a declarat ca ar fi fost lovit de presedintele Traian Basescu. ... Totul duhneste a parfum in carpathian garden", a declarat Mircea Badea.
Intr-o declaratie politica postata pe site-ul PDL Senat, senatorul Viorel Badea afirma ca autoritatile romane trebuie sa actioneze mai hotarat pentru ca Bulgaria sa recunoasca comunitatile de romani din aceasta tara. Senatorul Badea spune ca Romania va trebui sa activeze instrumentele bilaterale cu mai multa hotarare.
Badea: Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Daca la inceput nu s-a putut stapani din ras, in vreme ce citea poezia scrisa de Traian Basescu pe cand isi efectua stagiul militar pe bricul Mircea, ulterior, Badea le-a oferit telespectatorilor propria varianta de poezie, pornind de la creatia literara a presedintelui Romaniei.
• Mircea Badea a primit un telefon de la un pensionar din Ramnicu Valcea care a spus ca vrea sa-si doneze banii pentru medicamentele de inima.
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. ... Argumentațiile lui Badea or avea fisuri, nu stiu, nu caut greselile cu lumanarea.
Consilierul PNL si fostul fotbalist Pavel Badea a tinut sa lamureasca situatia in privinta brandului Universitatea Craiova. ... In momentul acesta, nu avem prea mult de discutat", a afirmat Badea. Pentru a lamuri definitiv problema, Badea i-a adresat o intrebare directa primarului: ... "Domnule Badea, haideti sa respectam legea.
Teo Trandafir vrea sa-l BOTEZE pe "Vasilica 2014", bebelusul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Prietena foarte buna cu Mircea Badea, vedeta ar vrea sa-i boteze baietelul. ... Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna din 1999, cand Oreste le-a facut cunostinta.
Mircea Badea ii ataca pe cei care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celor care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu. ... Impotriva acestora, Mircea Badea a lansat pe contul lui de Facebook, un atac virulent:
* Christian Mititelu: ... * Christian Mititelu: Argumentele pe care Dan Capatos le-a adus aici i-a infundat si mai mult (...) * Christian Mititelu: Nu am auzit ca ceea ce i s-a intamplat lui Emil Boc sa se fi intamplat intr-o alta tara.
Emisiunea lui Christian Sabbagh a fost scoasa din grila de programe a postului Kanal D. ... Christian Sabbagh a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta faptul ca emisiunea lui, Sabbagh in actiune, a fost scoasa de pe post.
Sursele noastre au aflat ca indragitul politist Christian Ciocan isi va sustine tizul direct din tribune in confruntarea cu Leif Larsen in 23 august. Contactat telefonic si intrebat daca este adevarat, Christian Ciocan ne-a declarat:
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Christian, te iau la Stockolm sa reeduci medicii de acolo”. Era vorba de Karolinska Institutet, unde se decide cine obtine premiul Nobel in Medicina, va dati seama, ca mai sus nu poti ajunge.
Christian Ciocan, care se ocupa de imaginea ASPOL, a participat alaturi de colegii sai din ASPOL Bucuresti (Asociatia Sportiva a Politistilor Bucuresteni), la petrecerea pe care acestia au organizat-o, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru politistele din Capitala.
Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine ca orice persoana care filmeaza un politist risca sa fie incatusata, daca gesturile respectivului cetatean "nu sunt previzibile".
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. ... Christian Obodo, a fost rapit, sambata dimineata, de patru barbati inarmati, neidentificati, din fata unei biserici din localitatea Effurun, Warri.
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! Iata ce a postat Christian pe contul sau de Facebook, dupa noaptea dintre ani petrecuta ca in basme:
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. ... Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. ... Christian.
google-analytics.com