Mircea Badea a spus la emisiunea In Gura Presei ca nu-l crede pe avocatul care a declarat ca ar fi fost lovit de presedintele Traian Basescu. Jurnalistul este de parere ca, daca atunci cand a existat o inregistrare video a unui astfel de incident romanii nu au reactionat, nu are ce sa se intample nici acum.
"Vine un baiat si spune m-a smardoit Basescu, eu sincer nu-l cred pe baiatul asta, ceva nu imi miroase a bine. Dar ce importanta are daca Basescu l-a lovit pe cetatean. Data trecuta a fost un film cand Basescu ii dadea peste bot unui copil, dar s-au gasit multe milioane de romani care sa spuna stai asaaa... Vine acum ditai omuloiu si spune stai ca mi-a dat-o Basescu in boscheti la Ciresica. Totul duhneste a parfum in carpathian garden", a declarat Mircea Badea.
Mircea Badea a desenat capul avocatului pe un panou si s-a chinuit o jumatate de ora sa ghiceasca cum l-a lovit Traian Basescu. In cele din urma concluzia a fost ca avocatul si-a meritat-o: de ce i-a stricat cheful presedintelui care tocmai iesea de la Ciresica!?