Cautare

1286 de rezultate pentru "cetateni" (3.10 secunde)
"Integrarea propriilor lor cetateni", a subliniat oficialul francez.
Trebuia sa faca imediat recurs la cetateni. ... PSD, PC si PNL trebuiau sa ceara, in primul rand, membrilor de partid, in al doilea rand, simpatizantilor partidului si, in al treilea rand, celorlalti cetateni afectati de Legea pensiilor si de reaua politica guvernamentala, in acest domeniu, sa iasa in strada.
"Eu am sa indemn oamenii de aici sa fie cetateni buni, sa respecte regulile, sa fie platitori corecti de impozite si dupa aceea sa ceara astfel de inlesniri despre care a vorbit domnul presedinte:
"Eu am sa indemn oamenii de aici sa fie cetateni buni, sa respecte regulile, sa fie platitori corecti de impozite si dupa aceea sa ceara astfel de inlesniri despre care a vorbit domnul presedinte:
El a precizat ca primarii USL, dar si peste 100.000 de cetateni au semnat o petitie solicitand un referendum in intelesul cel mai serios si cel mai responsabil al acestui termen, "o consultare responsabila si veridica a vointei cetatenilor Bucurestiului in legatura cu o tema majora".
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Uniunea Europeana reprezinta 27 de state membre, cu o populatie de peste o jumatate de miliard de cetateni, care beneficiaza de drepturi si impartasesc responsabilitati comune. ... Ca romani si cetateni europeni, avem datoria si potentialul de a contribui la afirmarea identitatii comune a Europei.
Sigur ca si asta este un lucru, dar sunt atatea probleme - curba de sacrificii enorme la care este supusa populatia, inertia activitatii economice, lipsa de masuri care sa asigure o relansare economica a tarii, investitii interne, externe si mai ales povara grea pentru cetateni si tot ceea se anunta in materie de preturi, in materie de greutati in plus pentru cetateni privind povara intretinerii.
In schimb, in acest sistem, finalmente castiga primaria cel care, la data alegerilor, era sustinut de mai mult de jumatate dintre cetateni.
In ciuda acestor grave incalcari ale legii fundamentale, in actualul cadru constitutional demiterea presedintelui Traian Basescu nu poate fi initiata de catre cetateni".
In consecinta, daca suntem constienti de adevaratul interes al nostru, ca cetateni ai unui stat democratic, trebuie sa aruncam la cosul de gunoi urmatorul tip de silogism: ... Si benefica pentru cetateni.
Florin Tataru se bucura de o larga apreciere atat din partea membrilor de partid, cat si din partea multor cetateni care il cunosc. ... Este in acelasi timp si un test pentru electorat, daca mai poate suporta guvernarea PDL, care a provocat atatea suferinte categoriilor cele mai largi de cetateni.
Consiliul Regional se vrea a fi un Executiv regional condus de un presedinte ales direct de cetateni si care va functiona ca un "premier" al regiunii, in timp ce Senatul, ales pe un mandat de patru ani, va prelua func¬tia de reprezentare a puterilor locale si va avea sarcina legiferarii in dezvol¬tarea regionala.
Acesti oameni vor decide destinul populatiei fara a fi fost desemnati de cetateni, ci pur si simplu printr-un mandat incredintat, in mod abuziv, de Guvern printr-un act de viol exercitat asupra Parlamentului. ... Suntem 22.303.000 cetateni.
PDL vrea transformarea Romaniei in stat totalitar Partidul Democrat Liberal se teme din ce in ce mai tare de cetateni. ... Inca dinaintea celui mai recent recensamant exista o diferenta de 900.000 de cetateni in plus la Evidenta Populatiei fata de INS.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Pentru ca, in aceasta categorie de circa 60 la suta dintre cetateni, regasim comunitati socio-profesionale afectate in mod grav de politica regimului Basescu.
In calitate de membru al opozitiei va multumesc dragi cetateni si multumesc si ONG-urilor care au criticat aceasta masura de distrugere a democratiei. ... Va multumesc dragi cetateni ai Romaniei si
Sorin Rosca Stanescu) De ce romanii protesteaza in continuare, ca cetateni sau prin intermediul nenumaratelor organizatii ale societatii civile, desi Presedintele Traian Basescu le-a oferit pe tava sacrificii rituale in serie?
Astazi vor fi alesi 41 presedinti de Consiliu Judetean si 3.187 primari Un numar de 41 de mandate de presedinte de consiliu judetean, 1.338 de mandate de consilier judetean, 3.187 mandate de primar si 40.311 mandate de consilier local urmeaza sa fie atribuite in urma scrutinului de duminica, la care sunt asteptati peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot.
Alegeri locale 2012 Cele peste 18.000 de sectii de votare s-au deschis Cele peste 18.000 de sectii de votare organizate pentru alegerile locale s-au deschis, duminica, la ora 7.00, la urne fiind asteptati peste 18,3 milioane de cetateni cu drept de vot care urmeaza sa aleaga primarii, consilierii locali, consilierii judeteni si presedintii de consilii judetene.
google-analytics.com