Cautare

251 de rezultate pentru "ceai ganoderma" (4.23 secunde)
Cluburile vor fi mobilate de Primarie, iar pensionarii vor gasi aici jocuri de remy, table si sah, automate de cafea, ceai si apa plata, un set de 10 ziare zilnic, peste toate urmand sa troneze un televizor cu plasma.
Fata sa plina si parul brunet pieptanat in stilul lui Elvis pot fi remarcate pe etichetele sticlelor de votca si coniac, ceai si mancare.
"Nu cumparam locuitorilor calmante sau ceai de tei si nici nu-i mituim din banii astia", a declarat Vosganian, care a adaugat ca se are in vedere listarea la Bursa a actiunilor Nuclearelectrica, fapt care ar putea atrage investitii de peste un miliard de euro in zona.
Tine in mana un pahar cu ceai fierbinte si canta: "Cu menta si sunatoare/ Iese tara din ninsoare". Soferii coboara din cabine si incing un dans cu strigaturi:
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Zambitor, Basescu o intreaba:
Astfel, pentru un ceai fierbinte trebuie sa platesti 20.000 de lei, la fel ca pe o sticla de apa minerala la jumatate.
In aceste conditii, concluzia reprezentantilor companiilor de profil este ca romanii nu sunt mari consumatori de miere si fructe de padure, la fel cum nu sunt nici bautori de ceai.
Conform legii, in cazul in care temperaturile coboara sub -20 de grade Celsius, angajatorii sunt obligati prin lege sa asigure fiecarui salariat o jumatate de litru de ceai pe zi sau sa reduca programul de lucru.
  "E o afacere placuta, dar si grea" O afacere de acest tip, care presupune sa fii în permanenta în preajma produselor de frumusete, începând cu alge marine sau ceai si terminând cu ciocolata, fie ea doar pentru împachetare, este, pe cât de atragatoare, pe atât de dificila.
Printre cadourile primite de Tariceanu anul trecut de la oficialii straini figureaza obiecte decorative din argint cu valori estimative cuprinse intre 150 si 200 de euro, un serviciu de ceai din portelan Herend de la premierul Ungariei, estimat la 200 de euro, o pictura de la ministrul de Externe al Japoniei (150 de euro) si o sticla de coniac de la fostul premier al Republicii Moldova, Vasile Tarlev (100-150 de euro).
"Daca bugetul este redus, puteti sa îi cumparati si clasicele cani de cafea/ceai. Va fi un cadou simplu si bine venit", spun specialistii.  Ce cadouri nu gusta sefii Cum arata cadoul nepotrivit este greu de spus.
In schimb, autoritatile europene vor elimina complet restrictiile privind cantitatea de parfum, apa de toaleta, cafea si ceai care poate fi introdusa in UE.
Noile norme intrate in vigoare la data de 1 decembrie mai prevad eliminarea limitelor cantitative la parfum, apa de toaleta, cafea si ceai, ceea ce semnifica faptul ca acestor produse li se vor aplica pragurile financiare.
"Isarescu nu uita, Banca asta nu-i a ta", a mai spus Guvernatorul. I-am chemat inauntru si le-am dat un ceai cald, si-a mai amintit Isarescu.
Chiar la inceputul emisiunii, Niels Schnecker a simulat gestul de a-i da papusii - PDL sa bea ceai de iasomie.
un tablou cu o floare de lotus, un vas de jad pentru birou, un serviciu de ceai chinezesc din portelan si o farfurie cu pictogramele Jocurilor Universiadei.
concurs coregrafii de dans pe echipe, petrecere cu muzica si DJ, degustari si asocieri de vin, demo preparare cocktailuri, degustare si demo preparare ceai / cafea, "curs" de bune maniere la o cina de business, demo aranjare masa festiva;
La o cana de ceai si o dulceata de nuci verzi, depanam povestea. Asadar, a fost odata, pe la inceputul anilor ’90, un sociolog, de profesie, "deghizat" in realizator de emisiuni la Radio Romania.
El nu va avea insa voie sa primeasca de acasa lapte, lamii, ceai, cafea sau produse alimentare care necesita incalzire, coacere sau fierbere.
In toate aceste zile, fosta vedeta TV, recent inscrisa in viata politica, a avut grija sa bea multa apa si ceai de soc.
google-analytics.com