Cautare

13859 de rezultate pentru "accident de luni trecuta" (6.34 secunde)
Oficialii Bancii centrale estimeaza o scadere a preturilor, cel mai probabil in urmatoarele doua luni. Pe de alta parte, impactul inundatiilor asupra agriculturii ar putea fi destul de mare incat sa ne hranim din import, adica la alte preturi.
Indicele de referinta pe piata bancara europeana, EURIBOR, a scazut la minimul istoric. ... ersoanele care au credite in euro, cu dobanda variabila din trei in trei luni, au parte de o gura de oxigen in aceasta perioada.
Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare. In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor. Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Grupurile de interese din randul furnizorilor de echipamente pentru Unitatea II a Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda atenteaza la siguranta nucleara prin livrarea unor tevi de o calitate mai mult decat indoielnica care au fost deja instalate la echipamente de prima importanta ale Reactorului nr.2.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Luni am fost la un eveniment BMW (o sa va spun despre el), iar acolo era un pilot bulgar care ne-a explicat inca o data care este pozitia corecta la volan.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. Tatal sau, de origine italiana, era un binecunoscut sculptor. Dictionarul de Cinema (Ed.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Magda Marincovici) Organizatia Mondiala a Sanatatii limiteaza consumul de sare la 5 g zilnic, dar la ora actuala in nici o tara nu este respectata aceasta recomandare. Consecinta ne este explicata de prof.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. ... Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Cinci persoane au fost ranite grav, luni seara, intr-un accident produs in municipiul Constanta. Un copil de 13 ani este in coma. ... Potrivit Neptun TV, cinci persoane au fost ranite in coliziune, iar unul dintre soferii implicati ar fi fugit de la fata locului la scurt timp.
Traficul din centrul Capitalei a fost dat peste cap, luni dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona intersectiei Tineretului.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Si-a ucis vecinul cu masina, dupa care a fugit si s-a ascuns de politisti. Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului). Identificat ieri de politisti, Dan A.
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala.
google-analytics.com