Nu poti sa fi mers intr-un club din Bucuresti sau din tara si sa nu fi auzit la bar sau la intrare de acest site-fenomen. Nights.ro este prezent pe buzele tuturor clubberilor din Romania.

Site-ul Nights.ro a plecat acum mai bine de patru ani dintr-o joaca. Cativa tineri entuziasti au anticipat ca pasiunea lor de a asculta muzica lor preferata in club si de a dansa pana dimineata trebuie sa se regaseasca cu cea a altora prin intermediul Internetului. De atunci, pe acest site s-a conturat o comunitate puternica de oameni ahtiati dupa "clubbing", fenomen ce tinde sa se transforme intr-un fenomen de masa si in Romania.

Pe site pot fi gasite articole, stiri, interviuri cu cei mai in voga DJ. Mai mult, secitunea audio permite utilizatorilor sa asculte online cele mai noi mixuri si compilatii ale DJ-ilor din Romania sau din intreaga lume. Forumul este practic zona interactiva, unde clubberii de pretutindeni discuta depsre clubul preferat, DJ-ul preferat si asa mai departe.

Lasand la o parte fenomenul muzicii de club, cu toate evenimentele din aceasta zona, comunitatea clubberilor ce intra pe Nights este extrem de interesanta: un trafic relativ constant pe site, o pondere covarsitoare a vizitatorilor inregistrati si un profil sociodemografic pe care il invidiaza multe site-uri de business sunt tot atatea premise pentru advertiserii isteti, care pot specula pasiunea unor oameni cu bani pentru muzica si distractie, prezentand mesajul publicitar intr-o zona in care gradul de permisivitate al advertisingului de orice fel este extrem de ridicata.