Stirile Pro TV: REVELION 2015. Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE
Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
An Nou Fericit! este mesajul care apare pe prima pagina a motorului de cautare Google si poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atat prin e-mail, cat si pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
De asemenea, pe prima pagina a motorului de cautare apar literele care formeaza cuvantul Google urmate de cifrele care alcatuiesc anul 2014.
Logoul pregatit de Google pentru a marca Anul Nou prezinta, intr-un mod interactiv, literele care formeaza numele motorului de cautare. Totodata, anul 2014 este impodobit cu diverse elemente, precum o galeata din care curge apa pe cifra 2 si o minge de fotbal pe cifra 4, obiect care se regaseste si printre literele care alcatuiesc cuvantul Google.
In cazul in care utilizatorii dau click pe pagina principala a motorului de cautare, pot afla care au fost subiectele populare, pe motorul de cautare, in 2014. Pentru Romania, cele mai populare subiecte au fost Simona Halep, Rezultate Bac 2014, Eurovision 2014, Robin Williams si Alegeri Prezidentiale 2014, in timp ce la nivel global in topul cautarilor s-au aflat subiecte precum Robin Williams, World Cup, Ebola, Malaysia Airlines si ALS Ice Bucket Challenge.
Google isi schimba logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.