Ziarul Financiar informeaza : iPhone 5 in morisca speculatiilor, inainte de lansare: cum va arata, ce va putea face si cu ce difera de versiunile anterioare
Gigantul Apple lanseaza azi cea de-a cincea generatie a telefonului mobil iPhone, iar pe internet exista multe zvonuri si speculatii cu privire la iPhone 5 si ce va aduce nou acest model pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.
CNN a adunat la un loc toate detaliile si speculatiile despre noul telefon Apple existente pe blogurile si publicatiile americane de specialitate. Ramane insa de vazut cate dintre acestea se vor dovedi adevarate.
Telefonul se va numi probabil iPhone 5 sau iPhone 4S.
Va fi mai subtire, mai scurt si mai lat, conform Gizmodo.
PC World se asteapta ca procesorul folosit pe tabletele iPad sa fie redus in dimensiuni si utilizat si pe iPhone.
Spatele va fi sub forma de lacrima, adica mai lat in partea de sus si mai subtire in partea de jos, conform blogului This is My Next.
Va avea o camera de opt megapixeli.
Ar putea avea o functie de recunoastere a vocii, crede analistul Gene Munster. Dovada sa este e-mailul trimis de Apple jurnalistilor numit "Sa vorbim iPhone".
Este posibil ca Apple sa nu lanseze un singuriPhone, ci doua.
Nu doar despre noul telefon circula multe zvonuri, ci si despre Steve Jobs, care a renuntat la conducerea companiei din cauza problemelor medicale.
El ar putea aparea in cadrul evenimentului de lansare, conform unor surse.