ZF.ro informeaza: Orange a lansat oficial iPhone 4S. Compania a inregistrat cateva sute de precomenzi, de patru ori mai multe ca la iPhone4 (Autor: Adrian Seceleanu)

Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
Orange a inregistrat cateva sute de precomenzi, iar in seara lansarii zeci de persoane au venit la magazinul Orange din Baneasa Shopping City pentru a fi primii utilizatori ai companiei care intra in posesia celui mai recent gadget Apple, a precizat Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului.
Compania a expus incepand cu ora 22,00 telefonul iar la ora 23,30 a inceput livrarile catre clienti care comandasera mobilul. "iPhone este unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri din portofoliul Orange, dar nu este singurul care inregistreaza vanzari bune", a spus Jean Francois Fallacher, CEO al Orange Romania.
Samsung Galaxy S este unul dintre rivalii iPhone care a inregistrat vanzari foarte bune, fiind la un moment dat - in perioada in care utilizatorii asteptau deja noua generatie iPhone, intr-o pozitie foarte competitiva in raport cu gadgetul Apple, a adaugat Ducarroz. iPhone 4S este lansat in seara de joi, prin evenimente care au loc in Bucuresti si alte orase din tara si de Vodafone. Si Cosmote are in oferta iPhone 4S insa compania nu a organizat un eveniment special de lansare in aceasta seara. Pe piata din Romania exista aproximativ 300.000 de gadgeturi mobile Apple (iPhone si iPadt, potrivit estimarilor neoficiale de pe piata.