Capital.ro informeaza: O fosta stripteuza din Rusia hartuieste sefii Google, Zynga si Apple.
Vera Svechina, pretinsa hartuitoare impotriva careia Mark Pincus, CEO-ul companiei Zynga, a obtinut un ordin de retinere la inceputul acestui an, a tintit si cofondatorii Google, Sergey Brin si Larry Page.
Luna trecuta, Svechina - o fosta stripteuza din Rusia, a urmarit un angajat in sediul central al Google, unde a lasat o carte ruseasca si un bilet "neamenintator" pentru cei doi cofondatori ai Google. Compania de securitate a companiei a raportat incalcarea proprietatii, dar nu s-au depus niciun fel de acuzatii, potrivit unui purtator de cuvant al politiei.
Nu este prima oara cand Svechina a tintit gigantul IT. In luna mai a anului trecut, ea a reclamat la politie o crima si anume ca Google ii trimite mesaje in creier, prin care ii cere sa se sinucida. Politia a obligat-o la 72 de ore de retinere intr-un ospiciu.
Din cercetarile facute in dosarul intentat de Mark Pincus a rezultat ca Svechina pretindea ca ideea dezvoltarii companiei de software Zynga, creatoarea jocului FarmVille, a fost a familiei ei din Rusia si ca cei doi cofondatori ai Google i-au ucis tatal. Steve Jobs nu a scapat nici el de atacurile rusoaicei.
Oricum este putin probabil ca Svechina sa ajunga curand intr-un spital de boli mentale, de vreme ce in Statele Unite este impotriva drepturilor constitutionale sa inchizi o persoana in ospiciu, decat daca aceasta demonstreaza tentative criminale sau de suicid.
(SURSA: Business Insider)