559 de cetateni au folosit site-ul www.domnuleprimar.ro pentru a-si spune nemultumirile pe care le au legate de diferite aspecte cotidiene. Primaria Galati ocupa locul al patrulea la nivel national, dupa cea din Cluj-Napoca si cele ale sectoarelor 3 si 6 Bucuresti, in privinta numarului de sesizari la adresa municipalitatii. Reprezentantii Primariei Galati au dat un raspuns doar la jumatate dintre reclamatiile primite din partea locuitorilor municipiului. In timp ce unii cetateni semnaleaza in general problemele cu care se confrunta sau lucrurile care ii nemultumesc, unii il critica pe primarul Dumitru Nicolae, pe care il considera principalul vinovat pentru faptul ca nu s-a implicat in rezolvarea ofurilor lor.

Locurile de parcare insuficiente, lipsa locurilor de joaca sau a spatiului verde, neregulile existente in unele asociatii de proprietari se afla in topul plingerilor facute catre edilul sef al urbei. De asemenea galatenii reclama starea proasta a unor strazi, faptul ca au nevoie de locuinte sau numarul mare de ciini din anumite zone ale muncipiului.

Aspectele semnalate de galateni arata faptul ca in orasul nostru mai exista multe probleme care inca nu si-au gasit rezolvarea.