In urma cu doi ani, mai precis pe 20 noiembrie 2017, Miruna Ioani a publicat pe blogul sau (Si blondele gandesc), un text intitulat: Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! Povestea unui reportaj despre lucrurile importante in viata. Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017.

DE MIRUNA
PE 20 NOVEMBER 2017

A fost o saptamana plina in familia Ioani. Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat. Ca a fost oficial depus proiectul de lege, nu va mai spun din nou. Iar aseara a aparut un reportaj despre sotul lu' Miruna Ioani. Sa vedeti cum a fost. Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv. Fiindca noi - stiti - nu avem televizor. Si, mda, fix in mijlocul reportajului, ce credeti, se blocheaza frumusete de imagine pe un picior de pacient! Se incarca imediat, nu atingeti, a strigat unul dintre noi. Doar ca, nimic. Tocmai picase internetul. Intr-un an si jumatate de cand suntem in acest apartament, cu acest internet, a cazut internetul in total de 3 ori si, de fiecare data, a revenit in urmatoarele 2 secunde. Doar ca nu si acum. Evident, pana ne-am prins ce se intampla, pana am oprit wi fi-ul de pe telefon si am intrat pe 4G, trecusera la urmatoarea stire. A trebuit sa mai asteptam vreo ora pana a aparut totul pe site. Cea mai lunga ora din tot anul asta, mai ales atunci cand lumea a vazut si vorbeste ceva, mai putin tu si sotul lu' Miruna Ioani (zic asa, sotu patroanei, fiindca mi s-a parut foaaaarte haios, cand mi-a scris cineva pe facebook ca a a aparut pe ecran si ea a strigat in casa: Asta-i sotu' Mirunei!!! :)) ) Poftiti si reportajul, s-a viralizat imediat:
------------------------------
StirileProTV
acum aproximativ 2 ani
Un medic neurochirurg roman, care castiga 5 mii de lire sterline in Marea Britanie, s-a intors in Romania si a creat, pe banii lui, o platforma care sa ajute bolnavii de cancer ---> https://goo.gl/McPFSR
A lasat Anglia si un salariu de 5.000 de lire pe luna pentru a salva romanii bolnavi de cancer
-----------------------------
Asa ca, poate intelegeti mai bine acum unde-am venit si ce am lasat. Desi cei care sunteti pe aici demult, stiti ce ne mana pe noi in viata si ce conteaza cu adevarat sau cat de mult. Sunt unele zile in care ma intreb daca am facut bine. Dar cred ca asta e doar din cauza ca am uitat cum a durut. Fiecare despartire din aeroport, fiecare aniversare plina de urari goale si imbratisari reci, de la straini. Acolo ne aveam chiar numai unul pe altul, aici avem mult mai mult decat atat: ne avem unul pe altul fericiti. Cumva o sa supravietuim, va rog nu stingeti focul acestei sperante cu niciun comentariu mic.
- Despre examenul britanic, de specialitate, al lui H am scris aici: Cum mi-am luat iubitul inapoi.
- Despre cravata lui cu poveste, am scris aici: O cravata cum nu mai e alta in tara.
In general, daca aveti probleme de sanatate din sfera neurochirurgicala, il puteti gasi pe sotul meu direct pe site la Neurocentrum (o sa revin maine si cu articol dedicat). Desi sper sa nu aveti nevoie, sa fiti sanatosi tun si sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca ma simt maritata cu un superstar. Iar faptul ca ieri a aparut la tv n-are nicio legatura cu asta.