arenait.ro informeaza: Concurs - Castiga un smartphone UMIDIGI C Note
Cu ajutorul prietenilor nostri de la UMIDIGI, punem la bataie un smartphone C Note in valoare de 149.99 $ (630 Lei). C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret. Vine intr-un design unibody, realizat din aluminiu, rezistent si cu o grosime de doar 8.4 mm. Pe lista dotarilor tehnice se numara un ecran Full HD cu diagonala de 5.5 inchi, un procesor Quad-Core, 3 GB de memorie RAM, o camera foto de 13 MP, precum si un generos acumulator cu capacitate de 3.800 mAh. Este, asadar, un telefon foarte echilibrat, dedicat persoanelor ce cauta o experienta de utilizare simpla si rapida, la un pret situat in jurul pragului de 600 Lei.

Desfasurarea concursului

Concursul se desfasoara pe perioada a 7 zile, intre 19.04.2017, ora 14:00 - 26.04.2017, ora 14:00.

Participare

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a participa:
- Like la pagina de Facebook ArenaIT
- Like la pagina de Facebook UMIDIGI
- Share la acest articol pe Facebook (privacy public obligatoriu)
- Comentariu AICI, nu pe Facebook, in care sa ne spuneti caracteristicile pe care le apreciati cel mai mult la UMIDIGI C Note. Specificatiile complete le gasiti pe site-ul producatorului: http://www.umidigi.com/page-umidigi_cnote_activity.html

Alegerea castigatorului

Castigatorul va fi ales prin random.org, dupa incheierea concursului, dintre comentatorii acestui articol. Vor fi descalificati cei ce nu indeplinesc toti pasii sau care apeleaza la diverse metode de fraudare (inscrieri multiple de pe aceeasi adresa IP, nume false etc.). Castigatorul va fi anuntat printr-un nou articol si va fi contactat pe adresa de e-mail furnizata. Daca nu va raspunde in termen de 72 ore, atunci vom extrage un alt castigator. Eligibili pentru participare sunt doar cei aflati pe teritoriul Romaniei.