stiripesurse.ro informeaza: Nastase ataca dur: Dragi papagali care va pregatiti sa-l votati pe Basescu (Autor: Florin Puscas)
Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. Pe acestia din urma fostul premier ii numeste papagali si le adreseaza un mesaj.
- Dragi papagali, acesta e un mesaj pentru voi, cei care va pregatiti sa-l votati, inca o data, pe Basescu. In 2004, el era raul cel mai mic. Era un fost comunist dar era simpatic. A trecut apoi la socialisti. Pe urma la populari. Acum la nationalisti. E consecvent. In 2009, l-ati votat, din nou, pentru ca era simpatic. Arunca sticle de sampanie, dansa cu poporul si cu Bercea Mondialu'. L-ati apreciat pentru ca se tinea de cuvant. A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul. V-a promis ca o sa traiti bine si asa a fost; v-a taiat salariile. Voi insa, pe buna dreptate, il iubiti in continuare, scrie Nastase pe blog.
Nastase constata ca Basescu vrea sa ii elibereze pe romani de Sistemul pe care el insusi l-a creat:
- Cine a adus-o pe Macovei, cine i-a numit pe Morar, Livia Stanciu? Cine l-a folosit pe generalul Burian de la SPP? Si pe alti generali, fie vorba intre noi. Cine v-a adus MCV-ul in tara? Cine a inventat Axa Bucuresti-Londra-Washington si acum il injura pe ambasadorul american? Cine a vrut sa vi-l dea, ca premier, pe Liviu Negoita sau pe consilierul Croitoru?, mai scrie fostul premier.
- N-a reusit intrarea in Schengen. Nu a reusit eliminarea vizelor pentru SUA. In schimb, in mandatul lui, Romania s-a ocupat temeinic de adversarii politici. Tara a fost izolata, mergand pe pilotul automat de la Bruxelles si avand, ca directiva, Licuriciul cel Mare. E adevarat, e bun la gargara, la scandal, la barfa de televizor, la jigniri. E unul de-al nostru. Asa modernizam Romania. Innoim clasa politica cu Basescu. Alegem un tanar frumos si liber. Luptam cu Basescu impotriva celor care au distrus Romania, sub conducerea lui, in ultimul deceniu! Veti spune, poate, ca cei 10 ani de mandat prezidential ai lui Basescu au insemnat o paranteza de istorie si ca, nu-i nimic, suntem tineri, ne putem permite. Asa o fi. Acum, el vrea sa-i dati o strapontina in Parlament. Concluzia mea, dragi papagali, e ca-n bancul cu iepurasul - inteleg ca va place. Succes in alegeri!, mai scrie fostul premier din perioada 2000-2004.
(Sursa: stiripesurse.ro)