expertblogs.me informeaz: De ce urasc infidelii acest website? (Autoare: Corina Coman )
Ai fost vreodata inselat? Stii pe cineva care a fost inselat? Exista toate sansele ca raspunsul sa fie da. In aceasta epoca, inselatul este mai comun ca niciodata. Cu aplicatii pentru a te cupla precum Tinder si sute de site-uri de intalniri online, nu a fost niciodata mai usor sa inseli si sa scapi cu asta.
Daca partenerul tau are un smartphone sau pur si simplu acces la internet, ar putea sa se furiseze prin spatele tau si nici macar nu ai sti! Daca iti inchipui ca nu ti s-ar putea intampla niciodata, gandeste-te din nou. Se estimeaza ca 30-60% dintre toti oamenii casatoriti din SUA isi inseala partenerul, iar numarul este chiar mai mare pentru cei care sunt doar in faza de intalniri. Asta inseamna ca daca ai un iubit sau o iubita, statistic, este mai predispus(a) sa te insele decat sa fie fidel(a).
Din moment ce aventurile online sunt atat de usor de acoperit, cum poti sti sigur ca partenerul tau este cu adevarat fidel? Nu poti. Dar, din fericire, aceasta unealta noua online poate dezvalui adevarul despre ce face de fapt jumatatea ta online. Daca iesi cu cineva sau esti intr-o relatie, trebuie sa-ti cauti partenerul pe acest site inainte sa fie prea tarziu!

Iata cum functioneaza

Instant Checkmate este un motor puternic de cautare pentru persoane, care poate dezvalui instant inregistrarile publice, activitatea social media si online despre aproximativ oricine din America. Trebuie doar sa introduci numele si prenumele cuiva in casuta de cautare si scaneaza instant milioane de inregistrari publice si surse online pentru a dezvalui detalii sensibile despre trecutul cuiva. Apoi aduna toate aceste informatii intr-un raport de verificare a informatiilor personale pe care ai optiunea de a-l salva, astfel incat sa-l poti accesa oricand. Deci, poti sa-ti confrunti iubitul cu dovezi clare ale modului in care te-a inselat.
Aceasta inseamna ca site-ul poate expune instant conturile ascunse si profilele de intalniri online pe care partenerul tau se poate sa le fi creat pe la spatele tau. Ai putea descoperi fotografii jenante sau incriminatoare si videoclipuri cu iubitul sau iubita ta pe care motoarele de cautare obisnuite nu le pot gasi. Daca crezi ca esti pregatit sa incerci tu insuti, clic aici acum.
Serviciu de cautare a inregistrarilor publice?
Inregistrarile politiei, profile sociale & de intalniri, inregistrarile judecatoriei, informatii de contact si mult mai mult!
INCEPE AICI - Incearca sa cauti un prieten, o ruda, vedeta, pe tine sau pe altcineva pe care l-ai putea cunoaste:
Prenume
Nume
Ultimul stat cunoscut