apropotv.ro: Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti

Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc? In acest sens, mai multe companii de telefonie mobila ofera, de cativa ani incoace, posibilitatea bucurestenilor de a se loga gratuit la retele cu puncte de acces la internet wireless (Wi-FI)!
- Orange Romania a lansat deja in zona Lipscani, in urma cu trei ani, o retea de acces la internet wireless (WiFi), care acopera o mare parte din zona Centrului Vechi din Bucuresti, delimitata de strazile Franceza, Lipscani si Smardan.
- Astfel, orice utilizator de servicii de telefonie mobila, indiferent de reteaua in care este inregistrat, se poate conecta gratuit la internet in hotspot-urile Orange Wi-Fi din tara, timp de 2 ore pe zi, autentificarea se face prin portal, iar parola se primeste prin SMS.
- Pentru clientii Orange accesul este nelimitat prin tehnologia Passpoint, in care autentificarea se realizeaza fara nume de utilizator si parola, ci numai cu ajutorul cartelei SIM a clientilor.