It.bzi.ro: Cele mai bune tablete ieftine existente acum in Romania. Preturile sunt sub 1000 RON

Daca iti doresti o tableta dar nu esti convins ca vrei sa dai o suma mare pe ea, poti alege unul dintre aceste modele.
Tabletele au prins bine in Romania, insa consumatorii le prefera pe cele ieftine. De multe ori se aplica regula "cat dai atata face", iar daca iti cumperi o tableta de 200 RON, cum am vazut in oferta la unele magazine, nu poti sa ai prea mari asteptari.
Inainte sa iei la pas magazinele fizice sau la browser magazinele online, trebuie sa te gandesti la cateva lucruri:
• cate este bugetul
• la ce vei folosi tableta
• cat de des o vei folosi
• fa-ti o lista cu specificatiile dorite, spre exemplu sunt multi care vor tableta cu 3G

Daca vrei o tableta ieftina, poate cel mai bun sfat este sa cauti una la mana a doua, de la prieteni care au facut upgrade, sau una de la retururi, care are cutia deschisa insa in rest nu are nicio problema. In felul acesta, poti obtine specificatii mai bune la un pret mai mic.
De asemenea, vaneaza oferte. Daca nu e obligatoriu sa-ti iei tableta astazi, alege-ti 2-3 modele apropiate de bugetul tau si urmareste-le timp de doua saptamani in magazinele online.
Regula de aur atunci cand iti cumperi un gadget este sa te joci cu el inainte. Oricat de multe pareri ai fi ascultat, conteaza cel mai mult experienta ta: cum il simti tu si cum interactionezi cu el.
Pe cat se poate, mergi pe marci serioase, despre care ai auzit lucruri bune si de care oamenii din jurul tau sunt multumiti. Daca la haine brandul nu e asa de important, in tehnologie conteaza. Firmele serioase nu isi permit sa isi dezamageasca clientii.
Mai jos gasesti 5 tablete ieftine pe care nu gresesti daca le alegi:

1. Asus MeMO Pad de 8".Procesor quad-core la 1.60GHz, ecran IPS, 1GB de RAM, 16GB, Wi-Fi, Android 4.2

2. Asus FonePad HD 7. Procesor dual-core Atom Z2560 la 1.60GHz, ecran IPS, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS, Android 4.3

3. Samsung Galaxy Tab 3 de 7". Procesor dual-core la 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Android 4.1.2

4. Acer Iconia de 7 inch. Procesor dual-core la 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.1

5. Google Nexus 7 II de 7". Procesor quad-core la 1.5GHz, ecran IPS, 2GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Android 4.3. Daca Nexus 7 II ti se pare prea scumpa, poti incerca un Nexus 7 I