arenait.net: Black Friday 2013: asteptari, magazine participante, articole utile

A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal. In 2012 am tinut aproape cu evenimentul si am incercat sa va aducem noutatile si vestile cat mai repede posibil, vom face la fel si in 2013. Insa, pana una alta, haideti sa discutam putin fenomenul si sa vedem ce ar putea insemna acesta in anul 2013.
La ce ne asteptam de la Black Friday 2013?
Mi se pare ca de la an la an fenomenul e tot mai reusit. In 2012 au fost oferte mai bune decat in 2011, cand a luat startul si la noi . Logica spune ca in 2013 vanzatorii vor fi invatat deja ceva si vor da tot ce-i mai bun, oferind promotii cu adevarat bune si asigurandu-se ca serverele pot tine un numar ridicat de vizitatori.
Pentru ca pana la urma in 2012 au fost trei probleme la Black Friday: ofertele relativ bune, dar care puteau fi si mai bune, stocurile infim de mici si serverele total nepregatite, dupa cum ziceam si intr-o analiza post-eveniment.
Probabil ca la capitolul magazine participante numarul va creste, insa la capitolul oferte bune se vor inscrie tot cei mai mari din domeniu. Pariez tot pe : eMAG, evoMAG, Flanco, F64, Altex, Marketonline, Azerty,Clickshop si PCGarage. Restul vor incerca sa-si atraga cumparatori cu oferte relativ mai bune sau cu unele false, cum s-a mai intamplat.
Articole si sfaturi utile
In 2012 am scris si doua articole utile, zic eu, ca sa incerc sa ajut cumparatorii sa nu cada in plasa comerciantilor de oferte false si sa profite de cele adevarate. Cred ca ambele sunt o lectura buna si pentru anul acesta.
- Black Friday: fereste-te de ofertele false
- eMAG: resigilatele sunt produse bune
Din pacate, anul trecut resigilatele au disparut instant de pe site in momentul cand s-a dat drumul promotiilor de Black Friday, deci nimeni n-a putut beneficia de extra-oferte.
Noi vom incerca sa va tinem la curent cu evenimentul, evident pe partea de electronice, toate articolele despre acesta vor fi etichetate cu Black Friday.