Zf.ro : Ce credeti ca se intampla intr-un minut pe Internet?

Un studiu recent realizat de producatorul de microcipuri Intel dezvaluie cifre uimitoare care reflecta activitatea noastra online, scrie Daily Mail.
Studiul arata ca peste 204 milioane de emailuri sunt trimise si 47.000 de aplicatii sunt descarcate la fiecare minut, in timp ce cel mai mare retailer american, online Amazon, are vanzari de 55.000 de lire pe minut. In jur de 20 de milioane de fotografii, 6 milioane de pagini Facebook si 1,3 milioane de clipuri video sunt accesate in fiecare minut.
Cercetatorii au descoperit ca aproape 640 GB sunt transferati intr-un minut pe internet. Cresterea semnificativa a numarului de utilizatori de telefoane mobile a avut un impact major asupra transferului de date pe internet.
Potrivit studiului, numarul de dispozitive conectate in spatiul virtual va fi in 2015 de doua ori mai mare decat populatia din intreaga lume.
Intel a dezvaluit de asemenea ca lucreaza la un nou ehipament tehnologic, "Crystal Forest", care sa faca fata cresterii exponentiale a traficului pe internet.