Adecco Jobs este singura aplicatie de IOS (iPhone, iPad) prin care poti sa identifici un jobin timp real folosind un smartphone. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci gratuit aplicatia si vei fi mereu la curent cu cele mai noi locuri de munca. Aplicatia poate fi gasita deja in libraria iTunes si descarcata gratuit.
Pentru a-ti gasi jobul care ti se potriveste trebuie sa-ti setezi domeniile sau tipul de job (permanent sau temporar) sau chiar locatia care te intereseaza.
In acest moment exista 15 categorii, printre acestea se numara Finante si Contabilitate, Constructii, Call center si Costomer Service, Inginerie, Medicina, IT, Design. Aplicatia iti pune la dispozitie si datele de contact ale filialelor Adecco (e-mail, telefon, adresa).
"Aplicatia e menita sa vina in ajutorul celor care isi cauta un loc de munca, generatiei Smartphone. O descarci, iti pui in watchlist domeniile care te intereseaza, apoi urmaresti pozitiile care apar.
Aplicatia permite recomandari catre prieteni, astfel incat daca gasesti un job care crezi ca i se potriveste unui prieten i-l poti recomanda pe e-mail sau pe Facebook.
In curand, Adecco va lansa aplicatia si pentru Android.
Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane.
Serviciile oferite au la baza 50 de ani de experienta si cunostinte, acumulate de-a lungul timpului, metode si tehnici moderne de lucru, cunoasterea pietei din Romania si intelegerea clara a nevoilor clientilor.