Publika.md : Panasonic a prezentat la CES 2013 o tableta de 20 inch

Panasonic a prezentat la CES 2013 o tableta de 20 inch. Compania a incercat sa reinventeze acest concept si sa-l asocieze unei nise. In acest caz este vorba de un instrument de marketing sau de o unealta pentru artistii care isi doresc un ecran de calitate inainte de orice altceva, scrie playtech.ro.
Tableta are un ecran IPS ALPHA LCD de 20 de inch dotat cu o rezolutie 4K, 3840 x 2160 pixeli. Cu o greutate de 2,4 kilograme si o autonomie de aproximativ 2 ore, este evident ca acest produs nu se adreseaza utilizatorilor de iPad sau Nexus 7.
Noul produs este un prototip cu Windows 8 care, pe langa un panou remarcabil, are un webcam de 2 megapixeli pe partea din fata. In interior are un procesor Intel Core i5 iar alte detalii legate de procesare sunt momentan necunoscute. Tableta nu are decat un port micro-USB,un slot pentru micro-SD-uri si un modul WiFi.
Totusi, acest produs nu va ajunge prea curand in stadiu de productie. Insa, intotdeauna va exista o nisa exclusivista care va fi dispusa sa plateasca pentru unul dintre cele mai spectaculoase panouri dintr-un produs portabil.